Esittely
Ottelutilastot
SIF - KPV Akatemia
2018 - Akatemia - KP:n ja Vaasan piirin kolmonen
Klo 19:00 Sundom Arena
31
Hei

SIF osui kerran - Akatemia ei


Akatemia kävi tiistaina reissun Vaasan kupeessa Sundomissa. Nähtiin paluumatkalla komea auringonlasku Oravaisten kohdalla, mutta paljon muuta ei reissulta mieliin jäänyt. SIF oli läpi ottelun perässäjuoksijan osassa Akatemian pitäessä palloa. Siinä tärkeimmässä eli maalinteossa Sundom kuitenkin onnistui ja piti pisteet 1-0 tuloksella.

Olisihan tulos voinut olla karumpikin, sillä SIF sai 87.minuutilla rankkarin, jonka Akatemian veskari Lelo kuitenkin hienosti haki alakulmasta. Torjunta oli sinänsä oikeudenmukainen tapaus, sillä käsivirhettä ei erotuomari kymmenen metrin päästä nähnyt, mutta yli-innokas avustava 65 metrin päästä kylläkin SIF:n penkin painostaessa liputukseen.

Ottelu oli aivan yhtä vähämaalinen kuin ensimmäisen kierroksen koitos Kokkolassa. tuolloin Akatemia voitti 1-0. Nyt pelaaminen sujui Akatemialta vielä Kokkolan ottelua paremmin, mutta hyville maalipaikoille ei oikein päästy, vaikka kulmureita, sivuvapareita ja muitakin erikoistilanteita oli riittävästi. Pari puolittaista maalipaikkaa syntyi myös avoimesta pelistä. Pomppuisella ja liukkaalla kentällä SIF sumputti tunnollisesti ja sai pidettyä maalinsa puhtaana, vaikka Akatemia vyörytti loppuun asti. Matkassa Akatemia oli vahvalla ryhmityksellä, sillä omien pelaajiensa lisäksi edustuksesta oli pelituntumaa hakemassa Elmer Kääntä, Teemu Mäki ja Aram Hasanzada.

Ottelun ratkaisu syntyi harmittavasta virheestä. Elmer Kääntä palautti pallon Lelolle, jonka otti ahdistettuna käsiinsä. Tuloksena epäsuora vapaapotku pilkun alapuolelta. Ludvig Siegfriedsin laukaus kimpoili akatemian pelaajan jaloista verkon perille. No, Lelo paikkaili myöhemmin erhettään rankkaritorjunnalla ja ottelun aikana kolmella muullakin hyvällä ulostulolla.

Akatemian pelit jatkuvat viikon päästä perjantaina 10.8 kotiottelulla, kun sarjan kärkijoukkue, nousua tavoitteleva VPS-j saapuu Akatemian vieraaksi Ykspihlajaan.


Tässä avauskokoonpano Sundomin matsiin


Aram Hasanzada viiletti hyökkäävässä roolissa.


Valtteri Palosaari haki tuosta jalan vapaaksi, mutta SIF:n veskari William Rosenlöf sai torjuttua

Deng Malwal tuli toisella jaksolla vahvasti sisään.


Tobias Wentin pääsi puskemaan kulmurista, mutta veskari pääsi torjuntaan

Avausjaksolla Lelolle pari hyvää hakua


Anton Vestin rankkari lähti lujaa alakulmaan, mutta tuonhan Lelo haki

Ottelussa riitti jännitystä loppuun asti

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
1 - 0
(0 - 0)
Akatemia
Lisää uutisia
Kokkolan Pallo-Veikot
«  Maaliskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat