Esittely
Ottelutilastot
KPV Edustus - EIF
2018 - Edustus - Ykkönen
Klo 16:00 Keskusurheilukenttä, Kokkola
15
Syy

Tarjolla hyväntekeväisyyttä ja sarjan piikkipaikka!, KPV-EIF la 15.9. klo 16.00


Otteluennakko KPV-EIF, 15.9.2018

Kärkimatsi ja hyväntekeväisyyttä Keskuskentällä

KPV iskee kolmatta kertaa yhteen tammisaarelaisten kanssa, kun EIF saapuu lauantaina Keskuskentälle. Joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset ovat olleet tasaisia; keväällä Kokkolassa päädyttiin maalittomaan tasapeliin ja heinäkuulla Tammisaaressa EIF oli parempi maalein 1-0.

Lauantain ottelussa vietetään samalla Hope-hyväntekeväisyysottelua. Otteluun voi tuoda vanhoja ehjiä urheiluvälineitä hyväntekeväisyyskeräykseen, tai vaikka ostaa lipun vähävaraiselle lahjoitettavaksi. KPV myös noutaa otteluun vähävaraisia katsojaryhmiä sekä lahjoittaa jokaisesta katsojasta rahaa Hopen hyväntekeväisyyteen.

Vierasjoukkue EIF porskuttaa sarjan kärjessä ja tammenlehväpaidat ovat hävinneet vain kaksi ottelua koko kaudella, ja viimeiseen kolmeentoista otteluun mahtuu vain yksi tappio.

Tammisaarelaisten Akseli Ollila on iskenyt jo kahdeksan maalia ja nuorukainen valittiin äskettäin Ykkösen elokuun pelaajaksi. Muita mielenkiintoisia nimiä EIF:n riveissä ovat mm. keskikentän Jacob Bushue sekä hyökkääjä Etchu Tabe.

Lauantain ottelussa Vierailijalla ei ole pelikieltoja rasitteena eikä suuremmin loukkaantumisiakaan ykköskokoonpanon osalta. Maalivahti Jonathan Jänttikin vapautui mielenkiintoisesti seuran itsensä langettamasta kolmen ottelun pelikiellosta, vain yhden ottelun jälkeen, ja sopivasti juuri kärkiotteluiden alla. Myöskään Palloliitto ei jostain syystä langettanut Jäntille pelikieltoa Kotkan noloista tapahtumista.

KPV:n leirissä ikävät loukkaantumiset riivaavat sitkeästi joukkuetta, mutta se ei ole suostunut taipumaan.

KPV pitää takaiskuista huolimatta hallussaan Ykkösen kuntopuntarin piikkipaikkaa ja Vihreällä on eniten tehtyjä maaleja viidessä viimeisessä pelissä, mikä kertoo myös joukkueen henkisestä vahvuudesta.

-”Tämä on faktaa, ja se antaa joukkueelle itseluottamusta. Me tiedämme oman tilanteemme, ja missä vaiheessa olemme menossa”, Vihreän valmennuksesta Jarmo Korhonen toteaa tilastotilanteesta.

Vihreän rosterista on löytynyt koko ajan uutta miestä tilalle, ja vaikka ukkoja puuttuu on joukkueen iskukyky säilynyt.

-”On ollut hienoa huomata, miten pelaajat ovat reagoineet tilanteeseen. Jokainen on ollut valmiina tarttumaan haasteeseen”, valmentaja toteaa tyytyväisenä.

Ja taas on loukkaantumisten jälkeen roolia tarjolla uusille kavereille, kun sarjakärki saapuu kylään. Poissa kärkiottelusta ovat varmuudella ainakin Joonas Myllymäki, Oliver Lakanen, Timo Rauhala, Patrick Poutiainen, Konstantin Yaroshenko sekä Kim Ågren. Lisäksi useampikin pelaaja on treenannut kevennetyllä ohjelmalla ja jääpusseille on ollut käyttöä AC Kajaani -ottelun jälkeen.

Kaikesta huolimatta Vihreä on valmiina sarjakärjen kohtaamiseen.

-”EIF on ollut kaikkien ihastuksen kohteena ja saanut pelata huoletta ilman paineita. Heitä on alettu pitämään vahvimpana ehdokkaana suoraksi liiganousijaksi ja näyttää myös siltä, että heidän oma ajatusmaailma on alkanut kulkemaan siihen suuntaan. Se tuo aina oman "säväyksensä" tekemiseen, toki myös painetasolla”, Korhonen jakaa tunnustusta loistavan kauden pelanneelle vastustajalle.

-”Me kunnioitamme heitä, he ovat pelanneet tasaisen vahvan kauden ja ansainneet kaiken suitsutuksen.

Mutta samalla heistä on tullut kaikkien muiden maalitaulu Niin myös meidän”, Jamo päättää.

KPV-EIF Ykkösen kärkikamppailu ja Hope-hyväntekeväisyysottelu lauantaina 15.9. klo 16.00 alkaen!

Nyt kaikki paikalle kannustamaan Vihreä sarjan piikkipaikalle sekä samalla tekemään hyvää!

Vihreä voitolla sarjan kärkeen!, KPV-EIF 2-0


Otteluraportti KPV-EIF, 15.9.2018

Tärkeä voitto kärkiottelussa

KPV:n avaus:

Marttinen - Josimov, Koskimaa, Chantzopoulos, Huuhka - Byskata, Heiermann - Nissinen, Mannström, Marin - Multanen

KPV onnistui kaatamaan EIF:n ensimmäistä kertaa tämän kauden Ykkösessä. Ja mitä maistuvimpaan paikkaan, sillä Reza Chaabin ja Pavel Marinin loppuhetkien maalit nostivat Vihreän samalla sarjan kärkeen, kun viisi kierrosta on jäljellä.

Ottelussa mustissa paidoissa pelannut vierasjoukkue hallitsi ajallisesti enemmän palloa, mutta huippupaikoille tammenlehväpaidoilla ei juuri ollut asiaa. Molemmat joukkueet pystyivät luomaan vuoron perään pidempiä painostusjaksoja toisen alueelle, mutta mitä pidemmälle ottelussa edettiin, sitä enemmän KPV pääsi painostamaan.

Avausjakson näkyvimpiä olivat vierailijan Hanson Boakai ja Akseli Ollila, sekä isänniltä avauskokoonpanoon keskikentän pohjalle noussut Harri Heirmann. Taukotilanteeksi kirjattiin tasaisen avausjakson jälkeen maaliton tasatilanne.

Toisella jaksolla KPV nappasi pelin otetta vahvemmin itselleen ja pystyi varsinkin viimeisellä vartilla painostamaan peliä vieraiden päätyyn. Vihreä pelasi hyvin ja maltilla joukkeena sekä puolustus- että hyökkäyspäässä ja hyvien vaihtojen myötä palkintokin saatiin.

Ottelun 86.minuutilla todellinen supervaihtomies Reza Chaab vapautti yli 1100 päisen kotiyleisön piinasta. EIF:n maalilla Jonathan Jäntti torjui pariinkin otteeseen, mutta viimeisessä irtopallossa Chaab oli terävin ja nuorukainen iski jo neljännen voittomaaliksi kuitattavan osumansa Vihreissä.

Ja heti johtomaalia seuranneen aloituksen jälkeen Vihreän keskikenttä katkaisi hyvin vierailijan pystysyötön keskialueella. Pallo vaihdosta sisään tulleelle Henri Myntille, joka vapautti tyylikkäästi Pavel Marinin läpiajoon. Avausjaksolla Jäntti ehti kertaalleen Marinin läpiajon tielle, mutta tällä kertaa laituri upotti kauniilla nostolla pallon maaliin ja naulasi loppulukemiksi 2-0 Pallo-Veikoille.

KPV jaksoi tehdä töitä koko joukkueena läpi tasaisen ottelun ja ansaitsi voittonsa.

Kuvaavaa ottelulle on, että juuri ennen Vihreän johtomaalia, vieraiden Ville Sevon paukautti kaukolaukauksen KPV-maalin takatolppaan, mutta Vihreä jaksoi taisella pisteet itselleen.

Loppulukemat siis 2-0 ja KPV nousi sarjan piikkipaikalle. Joukkueen taistelutahto miellytti Vihreän valmennusta.

-”Joukkue näytti jälleen venymiskykyä. Mikä hienointa, vaikka ukkoa tippuu, niin ratkaisijoita ja paikkaajia tulee aina vaan penkiltä lisää”, kiitteli KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen joukkuettaan.

-”Hinestroza, Chaab ja Myntti toivat jokainen vaihdosta tarvittavan lisän ja se oli tänään ratkaisevaa tuloksen kannalta. Näin pitää olla jatkossakin, sillä taas taisi tippua lisää miehiä sairastuvalle...”, Korhonen pohti ottelun jälkeen.

-”Pelejä on paljon jäljellä, ja nyt keskittyminen vain ja ainoastaan seuraavaan treeniin”, Jamo päätti.

Ottelussa kerättiin samalla varoja ja harrastusvälineitä Hope ry:lle. KPV lahjoittaa jokaisesta katsojasta euron, eli 1139 euroa hyväntekeväisyyspottiin. Paikalla olleet katsojat sekä joukkueen pelaajat lahjoittivat mukavan määrän harrastusvälineitä keräykseen. Lisäksi KPV oli kutsunut vieraaksi otteluun toista sataa haastavammassa elämäntilanteessa olevaa katsojaa, ja heille ottelu oli erityisen hieno kokemus

Pallo-Veikot siis sarjakärkeen ja seuraavaksi kahden ottelun vieraskierrokselle. Heti ensi torstaina 20.9. Vihreä matkustaa Valkeakoskelle, missä vastaan asettuu aina vaarallinen FC Haka. Ja seuraavana lauantaina KPV suuntaa Ouluun, missä Vihreää isännöi nousukahinoihin hamuava AC Oulu. Seuraava kotiottelu pelataan lauantaina 6.10. klo 14.00, silloin Keskuskentälle saapuu Klubi 04 Helsingistä.

Molemmat vierasmatsit näkyvät suorana isolta screeniltä KPV:n virallisessa vieraspelikatsomossa Westissä Rantakadulla.


Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
Edustus 2 - 0
(0 - 0)
86' Maali Chaab Reza

87' Maali Marin Pavel
Lisää uutisia
Kokkolan Pallo-Veikot
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Kategoriat