Esittely
Ottelutilastot
KPV Edustus - AC Kajaani
2018 - Edustus - Ykkönen
Klo 16:00 Keskusurheilukenttä, Kokkola
9
Syy

Kahdesti peräkkäin kotikentällä, ensin PerhePeli KPV-AC Kajaani su 9.9. klo 16.00


Otteluennakko KPV-AC Kajaani, 9.9.2018

PerhePeli sunnuntaina, ovet auki jo 14.30

KPV pelaa seuraavaksi kaksi huipputärkeää kotiottelua Keskuskentällä. Nyt sunnuntaina vastaan asettuu PerhePelissä väkevässä syysvireessä paineleva AC Kajaani, ja viikon kuluttua lauantaina vieraaksi saapuu Hope-hyväntekeväisyysottelussa sarjakärki EIF Tammisaaresta.

Vierailija AC Kajaanilla on alla kolmen tappiottoman ottelun putki, edellisellä kierroksella kajaanilaiset kaatoivat kotikentällään FC KTP:n maalein 3-1.

Vaarallisimat kaverit raitapaidoilla löytyvät hyökkäyksestä ja keskikentältä. Maalipörssin kärkipaikoilla keikkuva voimahyökkääjä Michael Ibiyomi on iskenyt jo yhdeksän osumaa, ja sarjan taitavimpiin pelaajiin lukeutuva Alberto Ramirez on pelinrakentelun ohella osunut jo kuudesti.

Sunnuntain ottelussa kajaanilaiset joutuvat pärjäämään ilman pelikieltoja kärsiviä Willy Stephanusta ja Venicio Dos Santosta.

KPV kärsi kitkerän tappion edellisellä kierroksella paikallisottelussa FF Jarolle. Ottelusta sisuuntunut Vihreä on treenannut tiukasti tulevia kotiotteluita varten, mutta ikävää takapakkia on kuitenkin tullut loukkaantumisten muodossa.

Kaksi maalivahtia on nipusta sivussa erilaisten murtumien vuoksi ja hyökkäyspelin tärkeä palanen, Konstantin Yaroshenko loukkaantui viikolla harjoituksissa.

Pelikieltoja Pallo-Veikoilla ei onneksi ole päällä, ja loukkantuneiden paikalle on tyrkyllä takuulla nälkäisiä ja näytönhaluisia pelimiehiä.

Vastoinkäymisistä huolimatta Vihreä on valmiina tuplakotipeleihin, eikä tavoitteena ole mitään vähempää kuin voitto molemmista.

-”Kova viikko takana, pari murtumaa ja yksi polvivamma.

Harmillisia ovat, mutta kuuluvat pelin luonteeseen”, Vihreän valmennuksesta Jarmo Korhonen toteaa.

-”Joukkue haluaa paikata Jaro-pelin esityksen nopeasti ja päästä takaisin raiteilleen kotiyleisön edessä!”, Korhonen lupaa.

KPV-AC Kajaani siis sunnuntaina klo 16.00 alkaen Keskuskentällä. Portit aukeavat jo 14.30, sillä PerhePelissä on ohjelmaa aina Pellestä Paloautoon ja Kasvomaalauksesta Karkkitykkiin.

Ja tähän otteluun, kuten kaikkiin KPV:n otteluihin, on vapaa pääsy kaikilta alle 15-vuotiailta!

Vihreä AC Kajaania parempi PerhePelissä, KPV-AC Kajaani 3-0


Otteluraportti KPV-AC Kajaani, 9.9.2018

Vakuuttava kotivoitto PerhePelissä

KPV:n avaus:

Marttinen - Josimov, Koskimaa, Chanzopoulos, Huuhka - Byskata, Ågren - Nissinen, Mannström, Marin - Multanen

Vihreä oli sunnuntaina Ykkösen PerhePelissä selkeästi muutamaa askelta vastustaja AC Kajaania edellä ja voitti ansaitusti maalein 3-0. Maaleista vastasivat Milos Josimov, Joonas Nissinen sekä jälleen ottelun parhaisiin kuulunut Sebastian Mannström.

Ottelun alusta saakka kaava oli varsin selvä; KPV hallitsi palloa ja AC Kajaani pyrki avaamaan nopeilla ja pitkillä palloilla Vihreän selustaan nopealle Christian Lassolle ja isokokoiselle Michael Ibiyomille.

Pallo-Veikot loi muutaman vaarallisen paikan kajaanilaisten maalille avaus vartin aikana, vieraille paikat avautuivat lähinnä kotijoukkueen parista virheestä.

Isäntien pelaaminen vapautui huomattavasti, kun Milos Josimov ampui varmasti rankkarista Vihreän 1-0 johtoon reilun kahdenkymmenen minuutin pelin jälkeen. Sebastian Mannströmin kiemurat raitapaitojen boksissa tuottivat pilkun, kun vierailijan puolustus joutui kaatamaan laukaisupaikkaan edenneen taiturin.

Hieman ennen maalia Vihreä joutui turvautumaan pelaajavaihtoon, kun Kim Ågrenin taklattiin vaihtokuntoon. Harri Heiermann paikkasi keskikentän keskustassa mainiosti.

1-0 jäi myös taukotulokseksi, vaikka jakson lopulla AC Kajaani saikin pientä painetta aikaiseksi.

Toisen jakson alkuun Vihreä esitti kauden parasta tauon jälkeistä peliään. Kun jälkimmäinen puolisko oli ehtinyt vanhentua vain nelisen minuuttia, järjesteli Pallo-Veikot tyylikkään maalin.

Ville Huuhkan hyvä purku paineen alla löysi Mannströmin. Keskitys karkasi Kalle Multasen yli, mutta Multanen jatkoi tilannetta ja petasi vetopaikan Joonas Nissiselle. Ensimmäisen laukauksen kajaanilaispuolustus ehti peittämään, mutta jatkopallosta, kaikkien odottaessa syöttöä laitaan, Pavel Marin nikkasikin tyylikkäästi kantapäällä pallon takaisin Nissiselle, joka ampui tulisesti pallon reppuun.

Toinen maali heti jakson alkuun lamaannutti vierailijan kirihaaveet, eikä Vihreällä ollut tämän jälkeen ottelussa hädän päivää. Reilun tunnin kohdalla Mannström ampui loppulukemat tarkasti alakulmaan hyvän painostusjakson päätteeksi.

Loppunumeroiksi siis kirjattiin 3-0, mihin Vihreän leirissä oltiin luonnollisesti erittäin tyytyväisiä vaikean viikon jälkeen.

-”Kova voitto hankalan viikon ja hankalan edellisen ottelun jälkeen. Joukkue pelasi itselleen erinomaiset asetelmat seuraavaan kotiotteluun, kovassa paikassa kova onnistuminen joukkueelta”, KPV:n valmennuksesta Jarmo Korhonen jakoi tunnustusta joukkueelleen.

-”Vaikka ukkoa on tippunut riveistä urakalla, niin silti löytyy paikkaajia ja roolin ottajia ja se on hyvä merkki ja todella tärkeää jatkon kannalta, kun pelejä on vielä paljon jäljellä”, Jamo jatkoi.

-”Voiton lisäksi, työmoraali oli tänään hyvä. Sillon kun joukkue jaksaa paiskia hommia, niin silloin päästään käyttämään sitä taitoa hyväksi mitä tässä joukkueessa on. Kovalla työllä ja asenteella pitää ansaita tila ja aika taidolle”, Korhonen pohti voiton syitä.

PerhePäivän ottelu veti aurinkoiselle Keskuskentälle reilun tuhannenkunta katsojaa, toivottavasti ensi lauantain huippujännittävässä kärkikamppailussa päästään hätyttelemään jo seuraavan tuhatluvun rajaa...

Seuraava kotiottelu Vihreällä on siis heti ensi lauantaina, kun todellisessa huippupelissä Pallo-Veikkojen vieraaksi saapuu sarjakärki EIF Tammisaaresta.

Matsi on samalla Hope-hyväntekeväisyysottelu; jokaisesta katsojasta lahjoituspotti hyväntekeväisyyteen kasvaa, tarpeettomat ja hyväkuntoiset urheiluvälineet voi tuoda hyväntekeväisyyskeräykseen ja otteluun on kutsuttu vieraaksi useita haastavammissa elämäntilanteissa olevia katsojia ja perheitä. Lisäksi myynnissä on Hope-pelilippu, jonka avulla kuka tahansa voi lahjoittaa ottelulipun sellaiselle taholle, jolle muuten otteluun pääsy olisi haastavaa.

KPV-EIF lauantaina 15.9. klo 16.00!


Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
Edustus 3 - 0
(1 - 0)
23' Maali Josimov Milos

49' Maali Nissinen Joonas

64' Maali Mannström Sebastian
Lisää uutisia
Kokkolan Pallo-Veikot
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Kategoriat