Vihreä AC Kajaania parempi PerhePelissä, KPV-AC Kajaani 3-0

Otteluraportti KPV-AC Kajaani, 9.9.2018

Vakuuttava kotivoitto PerhePelissä

KPV:n avaus:

Marttinen - Josimov, Koskimaa, Chanzopoulos, Huuhka - Byskata, Ågren - Nissinen, Mannström, Marin - Multanen

Vihreä oli sunnuntaina Ykkösen PerhePelissä selkeästi muutamaa askelta vastustaja AC Kajaania edellä ja voitti ansaitusti maalein 3-0. Maaleista vastasivat Milos Josimov, Joonas Nissinen sekä jälleen ottelun parhaisiin kuulunut Sebastian Mannström.

Ottelun alusta saakka kaava oli varsin selvä; KPV hallitsi palloa ja AC Kajaani pyrki avaamaan nopeilla ja pitkillä palloilla Vihreän selustaan nopealle Christian Lassolle ja isokokoiselle Michael Ibiyomille.

Pallo-Veikot loi muutaman vaarallisen paikan kajaanilaisten maalille avaus vartin aikana, vieraille paikat avautuivat lähinnä kotijoukkueen parista virheestä.

Isäntien pelaaminen vapautui huomattavasti, kun Milos Josimov ampui varmasti rankkarista Vihreän 1-0 johtoon reilun kahdenkymmenen minuutin pelin jälkeen. Sebastian Mannströmin kiemurat raitapaitojen boksissa tuottivat pilkun, kun vierailijan puolustus joutui kaatamaan laukaisupaikkaan edenneen taiturin.

Hieman ennen maalia Vihreä joutui turvautumaan pelaajavaihtoon, kun Kim Ågrenin taklattiin vaihtokuntoon. Harri Heiermann paikkasi keskikentän keskustassa mainiosti.

1-0 jäi myös taukotulokseksi, vaikka jakson lopulla AC Kajaani saikin pientä painetta aikaiseksi.

Toisen jakson alkuun Vihreä esitti kauden parasta tauon jälkeistä peliään. Kun jälkimmäinen puolisko oli ehtinyt vanhentua vain nelisen minuuttia, järjesteli Pallo-Veikot tyylikkään maalin.

Ville Huuhkan hyvä purku paineen alla löysi Mannströmin. Keskitys karkasi Kalle Multasen yli, mutta Multanen jatkoi tilannetta ja petasi vetopaikan Joonas Nissiselle. Ensimmäisen laukauksen kajaanilaispuolustus ehti peittämään, mutta jatkopallosta, kaikkien odottaessa syöttöä laitaan, Pavel Marin nikkasikin tyylikkäästi kantapäällä pallon takaisin Nissiselle, joka ampui tulisesti pallon reppuun.

Toinen maali heti jakson alkuun lamaannutti vierailijan kirihaaveet, eikä Vihreällä ollut tämän jälkeen ottelussa hädän päivää. Reilun tunnin kohdalla Mannström ampui loppulukemat tarkasti alakulmaan hyvän painostusjakson päätteeksi.

Loppunumeroiksi siis kirjattiin 3-0, mihin Vihreän leirissä oltiin luonnollisesti erittäin tyytyväisiä vaikean viikon jälkeen.

-”Kova voitto hankalan viikon ja hankalan edellisen ottelun jälkeen. Joukkue pelasi itselleen erinomaiset asetelmat seuraavaan kotiotteluun, kovassa paikassa kova onnistuminen joukkueelta”, KPV:n valmennuksesta Jarmo Korhonen jakoi tunnustusta joukkueelleen.

-”Vaikka ukkoa on tippunut riveistä urakalla, niin silti löytyy paikkaajia ja roolin ottajia ja se on hyvä merkki ja todella tärkeää jatkon kannalta, kun pelejä on vielä paljon jäljellä”, Jamo jatkoi.

-”Voiton lisäksi, työmoraali oli tänään hyvä. Sillon kun joukkue jaksaa paiskia hommia, niin silloin päästään käyttämään sitä taitoa hyväksi mitä tässä joukkueessa on. Kovalla työllä ja asenteella pitää ansaita tila ja aika taidolle”, Korhonen pohti voiton syitä.

PerhePäivän ottelu veti aurinkoiselle Keskuskentälle reilun tuhannenkunta katsojaa, toivottavasti ensi lauantain huippujännittävässä kärkikamppailussa päästään hätyttelemään jo seuraavan tuhatluvun rajaa...

Seuraava kotiottelu Vihreällä on siis heti ensi lauantaina, kun todellisessa huippupelissä Pallo-Veikkojen vieraaksi saapuu sarjakärki EIF Tammisaaresta.

Matsi on samalla Hope-hyväntekeväisyysottelu; jokaisesta katsojasta lahjoituspotti hyväntekeväisyyteen kasvaa, tarpeettomat ja hyväkuntoiset urheiluvälineet voi tuoda hyväntekeväisyyskeräykseen ja otteluun on kutsuttu vieraaksi useita haastavammissa elämäntilanteissa olevia katsojia ja perheitä. Lisäksi myynnissä on Hope-pelilippu, jonka avulla kuka tahansa voi lahjoittaa ottelulipun sellaiselle taholle, jolle muuten otteluun pääsy olisi haastavaa.

KPV-EIF lauantaina 15.9. klo 16.00!

3 - 0

AC Kajaani
(1-0)
23'MaaliJosimov Milos
49'MaaliNissinen Joonas
64'MaaliMannström Sebastian