1
SYY
16.00
Edustus, Ykkönen

FF Jaro - KPV Edustus   3 - 0

Centralplan, Jakobstad

RantaDerby päättyi tappioon, FF Jaro-KPV 3-0

Otteluraportti FF Jaro-KPV, 1.9.2018

Turpiin tuli derbyssä

KPV:n avaus:

Marttinen - Josimov, Koskimaa, Chantzopoulos, Huuhka - Byskata, Mannström - Hinestroza, Yaroshenko, Marin - Multanen

Punainen oli Vihreää vahvempi kauden kolmannessa RantaDerbyssä. Loppunumerot 3-0 FF Jarolle eivät jättäneet selittelyille sijaa.

Ottelun avausvartti meni Jaron prässätessä vahvasti, silti KPV ei joutunut kovinkaan suuriin vaikeuksiin. Vihreä sai junailtua muutaman terävän vastaiskun, mutta huippupaikoille asti ei päästy. Parhaat paikat aukesivat Sebastian Mannströmille, jonka vedon Jaroveskari Emil Öhberg torjui hyvin, sekä Konstantin Yaroshenkolle, jonka läpiajo kuivui kovaan pallokosketukseen sekä Johan Brunellin viheltämättä jääneeseen rikkeeseen.

Jakson edetessä punapaidat hallitsivat pelitapahtumia, varsinkin keskialueella Vihreä oli askeleen kolmikkoa Anthony Dafaa-Thomas Kula-Kazuki Takahashi jäljessä.

Erotuomari Antti Munukan hapuileva linja ei ottelua ratkaissut, mutta ei se myöskään vierailijaa suosinut; Thomas Kula selvisi ilman varoitusta Patrick Byskatan kolaamisesta sekä käsivirheestä omassa boksissa ja heti perään reilun puolen tunnin kohdalla isäntien Felix De Bona sukelsi tökerösti kotijoukkueelle rangaistuspotkun.

Ottelun parhaimmistoon kuulunut Christopher Mandiangu ampui pilkun varmasti sisään ja vei Jaron 1-0 johtoon. Samoissa numeroissa mentiin myös tauolle.

Toisella puolikkaallakaan Vihreä ei pystynyt ottelua kääntämään, vaan parhaat maalipaikat loi Jaro. Haris Chantzopoulos peitti hyvin Kulan vaarallisen laukauksen ja Teppo Marttinen torjui Mandiangun ensimmäisen vapaapotkun.

Mutta toinen vaarallinen sivuvapari koitui Vihreän kohtaloksi vajaan tunnin kohdalla. De Bona voitti selkeästi oman kaksinkamppailunsa Vihreän boksissa ja ohjasi päällään Mandiangun keskittämän pallon verkkoon.

Ja kun lähes heti perään Mandiangun lähettämä kulmapotku pomppi kymmenen miehen keskeltä onnekkaasti suoraan takakulmaan, oli ottelu taputeltu.

Viime hetkillä Mannström ampui vielä pystytolppaan, mutta sitä lähemmäksi maalintekoa Vihreä ei päässyt.

Pallo-Veikkojen leirissä ei tappiota selitelty, vastustaja oli tällä kertaa ottelussa parempi.

-”Tänään Jaro oli parempi, meiltä oli kollektiivisesti heikko esitys”, KPV:n valmennuksesta Jarmo Korhonen totesi.

-”Ei näitä pelejä saisi missään nimessä hävitä, mutta tänään ei pärjätty. Varsinkin keskialueella hävittiin palloja liian helposti eikä syöttöpelikään tänään osunut kohdalleen”, Jamo jatkaa.

-”Muutama virhe ja niistä helpohkot takaiskut. Tämä jätetään heti taakse ja parannetaan reippaasti seuraavaan matsiin kotikentällä, taistelu jatkuu se on selvä!”, Korhonen muistuttaa kahden kotiottelun ollessa edessä seuraavaksi.

KPV siis pelaa kaksi seuraavaa ottelua kotikentällään, kun sunnuntaina 9.9. klo 16.00 alkavassa PerhePelissä vastaan asettuu AC Kajaani ja lauantaina 15.9. klo 16.00 pelartavassa huikeassa kärkimatsissa ja Hope-hyväntekeväisyysottelussa vieraaksi saapuu sarjakärki EIF.

Nyt tarvitaan kaikkien kannattajien äänekäs tuki, jotta saadaan Vihreä pidettyä mukana nousutaistelussa!

Tilastot
FF Jaro

3 - 0

(1-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola