30
KES
15.00
Edustus, Ykkönen

KPV Edustus - FF Jaro  1 - 0

Keskusurheilukenttä, Kokkola

Multasen maalilla RantaDerbyn voitto, KPV-FF Jaro 1-0

Otteluraportti KPV-FF Jaro, 30.6.2018


Tärkeä voitto RantaDerbyssä


KPV:n avaus: Marttinen - Hinestroza, Josimov, Koskimaa, Heiermann - Byskata, Ågren - Chaab, Yaroshenko, Hasanzada - Multanen

Kalle Multasen roikottama puskumaali jäi ottelun ainokaiseksi, kun KPV ja FF Jaro kohtasivat kauden toisessa RantaDerbyssä Kokkolan Keskuskentällä. Näin Vihreä jatkaa vahvasti paikallisväännöissä niskan päällä, sillä viimeisestä kuudesta kohtaamisesta punapaidat ovat onnistuneet voittamaan vain yhden.

Multanen osui aivan ottelun alussa, Konstantin Yarhoshenko keskitys löysi Multasen pään jo ottelun toisella minuutilla, eikä Jaron puolustus onnistunut yrityksistä huolimatta siivoamaan palloa maaliviivalta pois.

Aikainen maali teki pelille hyvää, Keskuskentällä nähtiin varsin vauhdikas ottelu, joka oli paikalliskamppailuksi jopa yllättävän siisti. Varoituksia ottelussa jaettiin vain kaksi, eikä vapaapotkujakaan kertynyt molemmille joukkueille kuin kymmenkunta yhteensä.

Vierasjoukkue haki tasoitusta tiukasti avausjakson lopulla ja varsinkin toisen jakson alku oli Jaron hienoista hallintaa. Vihreällä ei kuitenkaan suurta hätää ollut ja viimeisenä lukkona Teppo Marttinen torjui muutaman pahimman paikan. Erityisesti ottelussa näkyi hieno taisteluhenki Pallo-Veikkojen riveissä, loukkaantumisista ja sairasteluista pahoin kärsinyt joukkue osoitti että se kuuluu Ykkösen nousukahinoihin.

Seuraavaksi KPV pelaa kaksi peräkkäistä vierasottelua, lauantaina 7.7. klo 17.00 KPV vierailee AC Kajaanin vieraana ja lauantaina 14.7. klo 17.00 matkapeli on vuorossa Tammisaaressa EIF:n vieraana. Noita otteluita voit seurata suorana isolta screeniltä KPV:n virallisessa vieraspelikatsomossa Westissä Rantakadulla.

Seuraava kotiottelu Vihreällä on lauantaina 21.47. klo 17.00, jolloin vastaan saapuu FC Haka Valkeakoskelta.



Tilastot

1 - 0

FF Jaro
(1-0)
3'MaaliMultanen Kalle

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola