26
KES
18.30
Edustus, Ykkönen

JJK - KPV Edustus   2 - 0

Jyväskylä, Harjun stadion

Tappio Jyväskylässä

Otteluraportti JJK-KPV, 26.6.2018


Kaksi rankkarimaalia koitui turmioksi


KPV:n avauskokoonpano:

Marttinen - Hinestroza, Josimov, Koskimaa, Heiermann - Byskata, Ågren - Chaab, Yaroshenko, Hasanzada - Multanen


KPV hallitsi palloa ja peliä, muutama hyvä maalipaikkakin saatiin luotua, mutta maalit jäivät Vihreältä tekemättä. Ottelua kuvaa hyvin se, että KPV:n maalivahti Teppo Marttiselle ei kirjattu ottelussa yhtään torjuntatilannetta.

Vaikka KPV hallitsi palloa, oli pelinrakentelu auttamattomasti hidasta, eikä JJK:lla ollut kovin suurta hätää paineen alla. Paras maalipaikka aukesi Kalle Multaselle, mutta jatko matalasta keskityksestä karkasi lähietäisyydeltä yli maalin.

Ottelu ratkesi lopulta kahteen rangaistuspotkuun, jotka molemmat Saku Leppänen iski varmasti maaliin ottelun 18. ja 82. minuutilla. Rankkaritilanteissa itsessään ei epäselvyyksiä ollut, muutoin ailahteleva tuomarilinja tuotti vaikeuksia molemmille joukkueille. Mutta pisteitä ei Vihreä tiistain esityksellä ansainnut. KPV:n riveistä ei juuri suuria onnistujia löytynyt, koko joukkue nostaa varmasti tasoaan tulevaan RantaDerbyyn. JJK:sta näkyvimpiä olivat totutusti kompuroinut Tommi Kari sekä nuori maalivahti Aati Riihimäki, joka torjuin hyvin Vihreän pahimmat lähentelyt.

-"15 min alun jälkeen saatu pelinhallinta ei realisoitunut maaleiksi. Myös toinen jakso oli näpeissä aina toiseenpilkkuun saakka, mutta sitten focus karkasi liiaksi tuomariin ja ote kirposi", kertoo KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen.

-"Muutama laatu paikka oli, muttei osunut. Kirpaisee, mutta uutta peliä kohti.", Korhonen jatkaa.

Kova paikka Pallo-Veikoilla on edessään jo tulevana lauantaina, kun FF Jaro saapuu Keskuskentälle RantaDerbyn merkeissä. Lisähaasteita aiheuttaa jälleen kerran kokoonpanoasiat, sillä Jyväskylän vierailun jäljiltä Henri Myntti on pelikiellossa ja lisäksi Aram Hasanzada sekä Patrick Byskata loukkaantuivat. Nyt on ukot vähissä. Sitä suuremmalla syyllä nyt tarvitaan yleisöä auttamaan vaikeassa tilanteessa!

KPV-FF Jaro Keskuskentällä la 30.6 klo 15.00.


Tilastot
JJK

2 - 0

(1-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola