Kolme pinnaa kotiavauksesta, KPV-AC Kajaani 2-1

Otteluraportti KPV-AC Kajaani, 13.5.2018

Kotiavauksesta täysi pistepotti

KPV:

Marttinen - Hinestroza, Myntti, Koskimaa, Rauhala - Byskata, Ågren(87’ Huuhka)- Yaroshenko, Poutiainen(90+2’ Heiermann), Nissinen(66’ Hasanzada) - Multanen

Mukavat 751 katsojaa todistivat Santahaan tekonurmella, että helpolla eivät kolme pistettä tänään irronneet. Sarjanousija AC Kajaani osoitti olevansa juuri niin hankala vastustaja kuin etukäteen odotettiinkin.

Vierailija kävi varsin ylhäältä kiinni heti ottelun alusta asti, ajoittain isännillä oli vaikeuksia käynnistää peliä.

Hidas ja jostain syystä kastelematon tekonurmi ei ainakaan auttanut kotijoukkueen pallollista peliä, mutta avausmaalin Vihreä onnistui iskemään kun pelikello näytti 10. pelattua minuuttia.

Cesar Hinestroza ja Konstantin Yaroshenko juonivat kymppipaikalle pelanneen Patrick Poutiaisen vasemmalta hyökkäykseen. "Pou" pisti kovan ja matalan keskityspallon luukulle, josta Kalle Multanen iski sen varmasti etukulmaan.

Näin Vihreä johtoon lähes ensimmäisestä hyökkäyksestään.

Vajaan puolen tunnin kohdalla raitapaitainen vierasjoukkue värkkäsi tasoituksen.

Willy Patrick Stephanus pelattiin hyvillä pystysyötöillä läpiajoon, ja Stephanus viimeisteli tasoituksen taitavasti ohi Marttisen.

Kauaa ei Vihreä tasatilannetta sietänyt, sillä vain nelisen minuuttia tasoituksesta, isäntien Poutiainen ampui tarkasti vasurillaan alakulmaan, ja Vihreä jälleen johtoon.

Toiselle jaksolla mentiin siis isäntäjoukkueen 2-1 johdossa. Nämä myös kirjattiin loppulukemiksi, vaikka molemmat joukkueet onnistuivatkin vielä muutaman maukkaan tekopaikan järjestämään.

Lähimpänä lisämaalia oli isäntien Multanen, joka jatkoikin pallon tolpan kautta reppuun vaparin jälkitilantteessa, mutta tilanne vihellettiin paitsioksi.

Kaverilta paras yritys oli Alberto Ramiresin yritys suoraan aloituksesta.

Loppua kohden ottelu oli karata erotuomarikolmikon käsistä, mutta AC Kajaanin Cristian Lasson potkittua itsensä punaisen kortin myötä pihalle, ottelu hieman taas rauhoittui viimeisille minuuteille.

-"Vaikea matsi, kuten etukäteen odotettiinkin. Ottelussa oli hyviä jaksoja ja välillä taas peli hyytyi. Onneksi saatiin pinnat kotiin", kommentoi Vihreän valmennuksesta Niko Kalliokoski.

Yhtä kaikki, kolme pistettä Vihreän laariin ja sarjan piikkipaikalta on hyvä iskeä heti KPV:n kannassa kärkkyvän EIF:n kimppuun reilunviikon päästä, maanantaina 21.5. klo 18.30!

2 - 1

AC Kajaani
(2-1)
10'MaaliMultanen Kalle
31'MaaliPoutiainen Patrick