"Kun mikään ei riitä"
Julkaistu: 05.08.2021 00.00

"Kun mikään ei riitä"

”Tötsämiehen” raportti KPV T06:n Laura Kalmari -turnauksesta

Osa 1: ”Kun mikään ei riitä”.

Monta vuotta on harjoiteltu tavoitteena tämä: Laura Kalmari -turnaus. Lukemattomia treenitunteja on takana. Tämä on ikäluokan viimeinen yhteinen turnaus ennen siirtymistä B:hen.

Jos näiden vuosien aikanai minulta olisi kysytty, olenko tyytyväinen, jos joukkueemme pystyy SM-turnauksessa hallitsemaan edes yhtä peliä pallollisesti, vastaukseni olisi luultavasti ollut: "Olen, eikä tuloksellakaan ole niin väliä."

Tänään yllä mainittu tapahtui. Pelissä EuPa - MuSa YJ:tä vastaan hallitsimme peliä alusta loppuun. Pallonhallinta oli meillä täysin ja sen lisäksi loimme jatkuvasti maalintekotilanteita. Maalia kohti suuntautuneet laukaukset olivat meille vähintään 10-2, ja meillä oli monta erittäin hyvää maalipaikkaa.

Mikään ei riittänyt, peli päättyi 1-1.

Olinko tyytyväinen? En, en todellakaan. Tytöt olisivat ansainneet voiton. Kaikki onnistuivat. Kaikki taistelivat alusta loppuun saakka. Lataus oli kova, mutta peli pysyi kasassa ja hallussamme, loppuun saakka näytti siltä, että voittomaali tulee vielä. Minuutti ennen loppua ehdin jo tuulettaa, kun pallo pomppi maaliviivalla. Oli lähellä, etten heittänyt vesipulloa läheiseen männikköön, kun loppuvihellys tuli.

Vieläkin harmittaa, mutta tunnetta helpotti oivallus: tämä ei riitä siksi, koska tämän ei pidäkään riittää.

KPV T06 on vahva joukkue, parempi kuin olen ymmärtänytkään. Näin meidän pitää pelata, pystymme hallintaan näissäkin peleissä. Huomenna pelaamme samalla tavalla ja voitamme.

Seuran uusimmat