Kaksikymmentä maalivahtia leireili Kokkolassa
Julkaistu: 20.10.2021 00.00

Kaksikymmentä maalivahtia leireili Kokkolassa

Nordickeeper järjesti yhteistyössä KPV:n kanssa jo toisen maalivahtileirin tälle vuodelle Kokkolassa. Tällä kertaa osallistujia oli vielä enemmän kuin ensimmäisellä leirillä. Mukana oli 20 maalivahdin alkua monesta eri seurasta. KPV:n lisäksi maalivahteja oli Jarosta, GBK:sta, Love:sta sekä SJK:sta. Vanhimmat osallistujat olivat 2007 ja nuorimmat 2012 syntyneitä.

Leiri sisälsi kaksi eri harjoitusosiota. Ensimmäinen painottui maalivahdin torjuntatekniikoihin. Siinä käytiin läpi mm. heittäytymiset, blokki- ja jalkatorjunnat sekä scoop- ja sweeptorjunnat. Toinen puolisko leiristä oli enemmän pelinomaisenpi sisältäen torjuntatekniikoita, joita aamulla oli harjoiteltu. Treeneinä oli 1v1 ja 2v2 aaltopelit, tarkkuuspotkut sekä maalivahtisota.

Osallistujat olivat innokkaita ja tekivät hyvin töitä koko leirin ajan. Moni mainitsi myös oppineensa uutta maalivahdin työstä. Toivottavasti sama innostus jatkuu kaikilla tulevaisuudessakin. Moni oli myös kiinnostunut uudesta leiristä Kokkolaan ja sitä suunniteltiinkin jo vuoden vaihteeseen.Seuran uusimmat