KPV 06-poikien kausi päätökseen
Julkaistu: 02.11.2021 00.00

KPV 06-poikien kausi päätökseen

Vaiherikas kausi summattiin 30.10.21 KPV-klubilla viettämällä 06-poikien kauden päättäjäisiä.

Itse astuin jojon pestiin kun pelikausi alkoi. Monenlaista ehti tapahtua näinä muutamana kuukautena. Peliohjelmiin sovittiin vastustajien kanssa sekä kevät- että syyskaudella muutoksia yön yli reissujen välttämiseksi (turnausmuotoinen ohjelma). Sitten tuli vielä väliin koronakaranteeneja – taas aikatauluja uusiksi. Pienimuotoisia pelisumia tuli, jonkin verran oli loukkaantumisia ja sairasteluita mutta peleistä selvittiin YJ-toiminnan ansiosta (LoVe). PSL:n puolella kevään ensimmäinen etappi oli PSL:aan pääsy karsintojen kautta. Sen jälkeen piti selviytyä pohjoisen alueellakuuden parhaan joukkoon eli ns. yläloppusarjaan. Syksyn yläloppusarjasta viisi parasta pääsi Kai Pahlman -turnaukseen. Siihen pääsy jäi meillä lopulta maalierosta kiinni. P15 ykkösessä oli myös pelien siirtoja ja jopa perumisiakin. Pronssimitalit saimme siitä kuitenkin palkinnoksi.

Päättäjäisten aluksi valmentajat summasivat kautta. Vastuuvalmentajan Jukka Hakala kehui että kausi oli nousujohteinen. Peliaikaa riitti jokaiselle. Tasonnousu kauden kuluessa oli huomattava. Hän myös muistutti, että nyt B-junioreihin siirryttäessä työnteko vasta toden teolla alkaa. Monella on halutessaan mahdollisuus tehdä jalkapallosta itselleen ura - kuitenkaan koulunkäyntiä ei saa unohtaa. Jukka sekä apuvalmentaja Tuomas Uusimäki, molemmat jalkapalloilijan uraa ulkomailla tehneinä totesivat, että lajin parissa saamiaan kokemuksia eivät vaihtaisi pois. Myös muu valmennusryhmä kehui kautta onnistuneeksi ja kehottivat poikia jatkamaan nousujohteisella tiellä.

Puheiden perään joukkuepalkintojen jako

Tehopelaaja: Mahmoud Bakar

Ahkerin harjoittelija: Arne Vesa

Edistynein pelaaja: Joe Valli

Vihreä sydän: Lukas Häggblom

sekä seurapalkinnot joita joukkueeseemme tulikin hienosti kolme

Tehopelaaja: Mahmoud Bakar

Vuoden poikajuniori: Samu Herronen

Celtic -taulu: Onni Santalo


Tilaisuuden päätteeksi oli pizzatarjoilu. Syömisen lomassa katsottiin valokuvia ja videopätkiä jalkapallokouluajoista lähtien tähän päivään. Muutama poika on kulkenut mukana aivan alusta asti. Ja ”vähän” ovat pojat vuodesta 2012 kasvaneet… Illan päätteeksi oli vielä lasersotaa.

Lokakuun aikana on saatu vähän lepoa jalkapallosta. Tätä kirjoittaessa (2.11.21) Samu on U15 -ikäluokan Tähtitarha -tapahtumassa. Onni, Joona ja Mahmoud osallistuvat viikonloppuna Pietarsaaren alueleirille. B-junioriaikakausi lähtee myös tällä viikolla liikkeelle kokoontumisella uuden vastuuvalmentajan ja 05-poikien kanssa. Ensi viikolla jo pääsee taas harjoitusten makuun.

Koska B-poikiin siirtyminen on eräänlainen aikakauden päätös otan tässä tilaisuuden kiittää kaikkia vuosien varrella poikien toiminnassa mukana olleita sekä vielä erikseen vanhempia! Kentän laidalla varmasti kohta taas nähdään…

Susanna-jojo

Seuran uusimmat