CABB vietti toiminnallista iltapäivää KPV:n järjestämänä
Kokkolan Pallo-VeikotJulkaistu: 01.06.2022 10.08

CABB vietti toiminnallista iltapäivää KPV:n järjestämänä

KPVn pääyhteistyökumppanina toimiva CABB järjesti 31.5. johdolle ja ylemmille toimihenkilöilleen keväisen info- ja virkistysiltapäivän KPV:n tiloissa ja keskuskentällä. Paikalla oli 22 cabbilaista.

KPV-klubilla CABB piti aluksi oman katsauksensa viimeaikaisiin tapahtumiin ja uusiin projekteihinsa. Kuultiin myös lyhyesti KPVn historiasta, nykypäivän tilanteesta, junioreiden määrästä ja innokkuudesta sekä tietenkin edustusjoukkueista.

Keskuskentällä aloitettiin edustusjoukkueen uudistetussa pukukopissa, missä valmennuspäällikkö Tomi Virta kertoi joukkuehengestä ja joukkueen filosofiasta.

- Tästä voi vetää paljon yhtäläisyyksiä työelämään ja meille CABBille: kunnioitetaan toistemme eri rooleja, pidetään asiat ympärillämme kunnossa ja järjestyksessä, niin kaikkien on hyvä toimia. Ja kun kaikki tekee yksilöinä parhaansa joukkueen eteen, niin tuloksista voidaan nauttia yhdessä, toteaa CABB:n henkilöstöpäällikkö Miia Tastula

Toiminnallisessa osiossa kisailtiin kolmihenkisin joukkuein keskuskentälle rakennetuilla radoilla jalkapallocurlingia, erilaisia tarkkuuspotkuja ja tikanheittoa ! Klubilla pidettiin vielä tietokilpailu ennen klubikokki Hannu Ritolan valmistamaa ruokailua. Toimihenkilöiden pistekilpailussa ykköspalkinnon pokkasi tuotantoinsinööri Jarmo Keski-Säntti.