T11 nautti turnaustunnelmasta Oulussa
10.8.2020 11:42 Uutiset / F11-tytöt

KPV T11 valkoinen ja KPV T11 vihreä pelasivat 2012-syntyneiden poikien sarjoissa Oulun Terwaturnauksessa

Koronakevät tyhjensi turnauskalenterimme melko tehokkaasti ja kun vielä Kokkola Cup peruttiin, niin kesän yhteiset tapahtumat loistivat poissaolollaan. Joku turnaus oli siis löydettävä suunniteltujen turnausten, mm. Stadi Cupin, tilalle. Päivämatkan päästä ei sopivia tyttöturnauksia löytynyt, joten päätimme matkata Ouluun poikien Terwaturnaukseen. Osallistuimme turnaukseen kahdella joukkueella, KPV vihreä pelasi 2012-syntyneiden poikien haastesarjaa ja KPV valkoinen kilpasarjaa.

Turnaukseen sattui erinomainen sää, reilut parikymmentä astetta ja puolipilvistä. Oulun Heinäpäässä oli myös muutoin erinomaiset olosuhteet ja kaikki järjestelyt toimivat moitteettomasti. Mukana oli 18 tyttöä sekä runsaasti faneja :)

KPV vihreä aloitti päivän tapahtumarikkaalla ottelulla. Ensimmäisten kahden minuutin jälkeen olimme Ajaxille 2-0 tappiolla mutta tytöt eivät tästä lannistuneet vaan nousimme 7-6 voittoon. Seuraava peli oli Ajaxin -13 syntyneitä "pikkupoikia" vastaan. Pojat olivat pienikokoisia mutta erittäin nopeita ja taitavia ja hävisimme ottelun reilusti 5-0. Seuraava ottelu OLS:ia vastaan päättyi tasan 2-2 ja viimeisessä ottelussa voitimme ONSin tytöt hienosti 6-1.

KPV valkoisen kaikki päivän ottelut olivat erittäin tasaisia ja tasokkaita. Ensimmäisen ottelun Kajaanin pojat veivät 3-1 mutta tytöt pelasivat erinomaisen ottelun. Seuraavat kaksi peliä saimmekin pelata ONSin tyttöjä vastaan. Molemmista peleistä tuli yhden maalin tappio mutta kentällä nähtiin erittäin tasokasta tyttöfutista. Turnaus oli mukava päättää voittoisasti, kun Limingan pojat kaatuivat viimeisessä ottelussa 3-2.

Pelien välissä ehdittiin nauttia turnaustunnelmasta. Sitä onkin tänä kesänä jääty kaipaamaan, kun piirisarjatkin pelataan pari ottelua kerrallaan. Pelien välissä ehdittiin tehdä mäkitreenejä, piirtää teltalla, jutella marsuista ja ehkä vähän häröilläkin. Tällaistakin joukkueaikaa tarvitaan!

Varsin onnistunut päivä siis kaikenkaikkiaan, ja nyt vain toivomme ettei korona sotke syyskuulle suunniteltua turnausreissua Jyväskylään!

Taija

Tytöt ei-niin-virallisessa joukkuekuvassa :)


   
Lisää uutisia
F11-tytöt
«  Kesäkuu   »
Kategoriat