KPV T11 toiminta jatkuu ja toiminnalla uusi tukija
16.6.2020 17:27 Artikkelit / F11-tytöt

Kokkolan Energia tukee KPV T11 -joukkuetta

KPV T11 on kesäkuun ajan taas harjoitellut koko joukkueen voimin koronatauon ja pienryhmätreenien jälkeen. Ensimmäisten treenien jälkeen söimme juhlan kunniaksi yhdessä jätskit! Mukava huomata kuinka monen tytön pallonkäsittelytaito jopa kehittyi koronatauon aikana kun oli treenattu ahkerasti KäPan livetreenien opastuksella. Pelikuntoa haetaan takaisin pelaamalla treeneissä paljon ja harjoituspelit aloitetaan saman ikäluokan poikia vastaan. Piirisarjassa osallistumme tänä kesänä tytöt-11 ja pojat-11 sarjoihin molempiin yhdellä joukkueella. Tyttöjä onkin ollut treeneissä ennätysmäärä, joten intoa on taas tauon jälkeen.

Treenien ja pelien jatkumisen lisäksi joukkueella on myös muita hyviä uutisia. Alkuvuodesta lähestyimme Kokkolan Energiaa sponsorointipyynnöllä. Kerroimme hakemuksessamme, että joukkueemme tärkeimmiksi asioiksi on linjattu seuraavat:

  • pelaamisen ja liikkumisen ilo
  • ryhmässä toimimisen taidot
  • kehittyminen jalkapalloilijana, mukavat yhteiset kokemukset sekä pohjan rakentaminen lapsen terveelliselle elämäntavalle

Myös ystävyyssuhteiden luominen on tärkeää ja joukkuelajeissa onkin hyvä mahdollisuus rakentaa elinikäisiä ystävyyssuhteita. Pelaajien näkökulmasta joukkueessamme tärkeintä on "Pidämme kaikissa tapahtumissa hauskaa, nautimme pelaamisesta ja iloitsemme joukkuekavereiden seurassa olemisesta."

Jalkapallon harjoittelemisen ja pelaamisen lisäksi panostamme muuhun yhdessäoloon ja joukkuehengen tiivistämiseen. Tätä on toteutettu mm. käymällä yhdessä peikkopolulla ja kaupunginteatterilla draamapajassa.

Syksyn vanhempainillassa nousi esiin yhteinen huoli siitä, että kausimaksumme voi tuntua korkealta etenkin aloittavien pelaajien näkökulmasta. Sitoutumisen kynnys voi olla korkea, ennen kuin on kunnolla päässyt sisään lajiin ja joukkueeseen ja on itse saanut kokea, kuinka paljon rahalle saa vastinetta. Siksi päätimme yhteistuumin etsiä sponsoria, jonka tuella voitaisiin hakemuksesta myöntää 50 € alennus kausimaksuun kesken kauden aloittaville uusille pelaajille. Tämä oli koko joukkueen vanhempien yhteinen tahtotila.

Kokkolan Energia piti ajatuksestamme, ja halusi olla tukemassa harrastuskynnyksen aloittamista ja näin mahdollistaa uuden harrastuksen useammalle lapselle.

KPV T11 kiittää Kokkolan Energiaa saamastamme tuesta!


   
Lisää uutisia
F11-tytöt
«  Kesäkuu   »
Kategoriat