Palkintosadetta kauden päätöksessä
6.11.2020 11:52 Uutiset / C06-tytöt

Kauden maineteko T06- joukkueelle!

T06 kokoontui KPV:n klubille päättämään kautensa ruokailun ja palkintojenjaon lomassa.

Kautta väritti tietysti korona ja sen tuomat, välillä erikoisetkin järjestelyt. Sitä huolimatta sarjat saatiin päätökseen ja joukkueen kaikki pelaajat ottivat hienoja harppauksia kehityksessä. Sarjoissa tuloksena oli T15 piirisarjassa kolmas sija, sekä Liiga Pohjoisessa toinen sija. Pienen kentän P13 sarjassa sijoitus oli kuudes, kun mukana oli 12 joukkuetta.

Seura palkitsi joukkueen PSL- menestyksen vuoden mainetekona. Ja tästä luonnollisena jatkumona Mattias palkittiin seuran vuoden isojen kenttien valmentajana. Onneksi olkoon Mattias! Alla kaikki muut joukkueen palkitut pelaajat.

Adasofia Hotakainen jatkoi maaliruiskuna myös isolla kentällä ja Adasofia palkittiin seuran isojen kenttien maalikuningattarena

Rosa Korpela oli valmennuksen valitsema kauden tehopelaaja

Iina Forsell oli kauden ahkerin harjoittelija

Venla Isokoski palkittiin parhaasta kehityksestä kauden aikana

Milja Ojala oli vuoden tsemppari ja palkittiin Vihreä Sydän- palkinnolla

Maailman uutisista innostuneena valmennus päätti järjestää omat vaalit joukkueen kesken. Vaaleissa joukkueelle oli tarkoitus valita uusi kapteenisto seuraavalle kaudelle. Jokainen pelaaja pääsi antamaan äänensä kolmelle pelaajalle ja joukkueen yhteiset äänet ratkaisivat sitten uuden kapteeniston. Varsinaiseksi kapteeniksi tuli valituksi Ellen Ainasoja ja apukapteeneina ensi kaudella toimivat Anniina Träsk ja Josefiina Jokela.

Uusi kapteenisto

Näihin kuviin ja tunnelmiin oli hyvä virallisestikin päättää kausi 2020 ja siirtyä kohti uuden kauden uusia haasteita.
   
Lisää uutisia
C06-tytöt
«  Tammikuu   »
Kategoriat