Jännitysnäytelmä Kipparissa
1.11.2020 10:37 Uutiset / C06-tytöt

Ottelun jälkeen oli hymy herkässä

Koska kauden päätavoite, eli PSL- lopputurnaus peruttiin, heittivät vanhemmat T06- joukkueelle vähintään yhtä kovatasoisen haasteen eli ottelun vanhempia vastaan.


Vaihtopenkillä päiviteltiin vastustajien nopeita jalkoja


Ottelussa tytöt olivat tehneet alkulämmöt hieman ammattimaisemmin ja aloittivat pelin räväkästi siirtyen ratkaisevan tuntuisen 3-0 johtoon jo vartin jälkeen.

Valmentajakin oli askeleen perässä

Vanhemmat saivat kuitenkin koneensa käyntiin noin puolen tunnin jälkeen ja kirivät tasatilanteeseen 3-3. Siinä kohtaa näytti selvältä, että vanhemmat pyyhkäisevät ohi niin että heilahtaa. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan jostain syystä näytti siltä, että vanhemmilta alkoi bensa loppua ja ottelu etenikin tasatahtiin loppuun saakka. Tunnin pelin jälkeen oltiiin 5-5 tasatilanteessa ja ottelu ratkaistiin pilkkukisalla. Siinä vanhempien hermoilu antoi sitten tytöille mahdollisuuden loistaa ja ottelu päätyikin tyttöjen voittoon. Ottelun puhutuin tilanne toki nähtiin aivan varsinaisen peliajan lopussa, jossa videotuomaroinnin puute vei vanhemmilta täysin selvän voittomaalin...

Tähän oli hyvä pelien osalta päättää varsin erikoinen kausi 2020. Kiitos kaikille mukana olleille kannustuksesta ja tästä aloitetaan treenaaminen kohti uutta kautta (myös vanhemmat...)

Jarno   
Lisää uutisia
C06-tytöt
«  Tammikuu   »
Kategoriat