Nilkat ympäri Palokassa ;D
26.7.2020 20:08 Uutiset / C06-tytöt

Joukkuehenkeä, kaveria ei jätetä!

Palokan samettisella ruoholla pelattiin sunnuntaina 26.7. harjoitusotteluita. Palokan Riento oli kutsunut paikalle Pallokissat ja KPV:n.

Pelasimme kaksi 2x45 min peliä. Ensin kohtasimme PaRi:n, joka KPV:n tavoin on pelannut ensimmäiset Liiga Pohjoisen pelit ilman pistemenetyksiä.

KPV:n pelaajat eivät olleet ilmeisesti tottuneet näin hyviin olosuhteisiin, koska ensimmäinen nilkan pyörähdys tuli jo alkulämmittelyssä ja toinen heti ensimmäisen puoliajan alussa. (Tämä lauselma ei sisällä sarkasmia, kenttä oli oikeasti virheetön!)

Saimme peliin pirteän alun, mutta PaRi oli odotetun kova ja vei ottelua ensimmäisten minuuttien jälkeen lähes koko 90 min ajan.

Rosa siirsi meidät johtoon pelin alkuminuuteilla Iinan hienosta syötöstä, mutta PaRi jauhoi ansaitun voiton 3-1. He olivat edellä erityisesti pallottomien pelaajien liikkeessä, emmekä tahtoneet saada peliä avattua, kun tila ja aika olivat vähissä. Pallo pysyi harvinaisen sitkeästi kenttäpuoliskollamme läpi ottelun.

PaRi vaikuttaa olevan "The Team to Beat" Liiga Pohjoisessa ja olemme erittäin motivoituneita pistämään heidät tiukemmalle syyskuun sarjapelissä!

Ennen Pallokissat-peliä oli vain lyhyehkö tauko ja loukkaantumisia tuli heti lisää. Pelasimmekin pelin käytännössä yhdellä vaihtopelaajalla ja suurimman osan toisesta puoliajasta ilman yhtään.

Tästä huolimatta pystyimme kestämään Pallokissojen alkurynnistyksen ja pistämään heille loppuun saakka hyvin kampoihin. Peli oli tasaista vääntöä, jossa molemmilla oli hallintajaksoja. Pääsimme hieman paremmin rakentamaan peliä kuin Palokkaa vastaan ja myös muutamille maalipaikoille.

Ihan loppuun saakka taistelu ei riittänyt. Olimme jo 2-1 johdossa Neean ja Jossun maaleilla, mutta Pallokissat käänsi lopulta pelin voitokseen 2-3.

Onnistuimme kuitenkin ilmeisesti väsyttämään Pallokissat, koska he taipuivat PaRille viimeisessä ottelussa peräti 0-12.

Tytöt saavat olla ylpeitä tekemästään työstä tänään. Päivään sattui runsaasti epäonnekkaita loukkaantumisia ja nimenomaan runkopelaajillemme, jotka ovat tottuneet pelaamaan kokonaisia pelejä. Moni pelaaja joutui pelaamaan enemmän kuin on tottunut ja osin itselleen vierailla pelipaikoilla. Materiaalimme leveys ja pelaajien kunto kesti kuitenkin ja pelimme taso ei notkahtanut suuremmin missään vaiheessa.

Suuri kiitos jälleen Palokan Riennolle, josta on tullut meille erittäin tärkeä yhteistyöseura!


   
Lisää uutisia
C06-tytöt
«  Lokakuu   »
Kategoriat