Paluu pelikentille
6.6.2020 20:12 Uutiset / C06-tytöt

Iloisia ilmeitä ottelun jälkeen

T06 palasi pitkän tauon jälkeen pelien pariin, kun joukkue kohtasi HBK:n harjoitusottelussa Kruunupyyn hyväkuntoisella tekonurmella. Edellisestä pelistä oli kulunut jo noin viisi kuukautta, joten joukkueessa (ja katsomossa) oli havaittavissa mukavaa säpinää.

Harjoitusottelussa pelattiin 3*30min ja mukana olivat lähes kaikki joukkueen pelaajat. Pelaajakierrätys oli tasaista lukuunottamatta niitä palaajia, joiden oli tarkoitus olla mukana T05- joukkueen ottelussa seuraavana sunnuntaina.

Ottelussa oli havaittavissa molempien joukkueiden pitkä pelaamattomuus. KPV:n tytöt tyytyivät katselemaan sivusta ensimmäiset 10 minuutta ja rakentelu ei ottanut onnistuakseen. HBK rankaisi heti ottelun alussa ja meni 1-0 johtoon maalinedushässäkän jälkeen. KPV keräsi hienosti itsensä ja sai oman pelinsä rullaamaan tämän jälkeen. Hienojen maalien jälkeen tytöt karkasivat jo 1-4 johtoon, kunnes HBK teki vielä hienolla kaukolaukauksella 2-4 kavennuksen. Loppujen lopuksi KPV:lla ei kuitenkaan ollut suurta vaikeutta pitää johtoaan ja ottelu päättyi näin lukemiin.

Pelin jälkeen joukkueessa oli päällä iloinen surina hymyt olivat leveässä; tästä on hyvä jatkaa kohti kesän sarjojen otteluita.

Jarno   
Lisää uutisia
C06-tytöt
«  Lokakuu   »
Kategoriat