B-tytöt, T18 SM

KPV KPV - P-Iirot/YJ  1 - 2

Kokkola, Keskuskenttä

Harmittava tappio kotiavauksessa

Sarjan ensimmäinen kotipeli pelattiin hyvissä olosuhteissa uudistetulla keskuskentällä, jolla yleisöäkin oli mukavasti paikalla. Kiitos siitä. Vierasjoukkue P-Iirot vei pisteet Raumalle 1-2 lukemin.

Pelin esimmäinen puoliaika mentiin vierasjoukkueen tahdissa. Vastustaja painoi tilanteita päätyyn heti alusta alkaen aiheuttaen useita vetoja maalia kohti sekä kulmapotkuja. Vähän kun oltiin jäljessä kentän joka osa-alueella, niin lopulta tilanne kulminoitui vieraille kulman jälkitilannemaaliksi jo kymmenennellä minuutilla. Puoliajalle mentiin 0-1 tappioasemasta, mutta olisi voinut johtotilanne olla Iiroille isompikin.

Toiselle puoliajalle pukukopista kentälle asteli sama kokoonpano, mutta aivan eri asenteella. Kun vastustajalle ei jätetty enää aikaa, niin peli alkoi tasoittumaan ja kääntyi kotijoukkueelle. Jos pallonhallinta oli ensimmäisellä puoliajalla vierailla, kääntyi se kotijoukkueelle toisella puoliajalla. Tehdyt vaihdot toivat uutta virtaa kentälle ja tasoitus roikkui ilmassa. Tasoitus tulikin toisen jakson puolessa välissä Jenna Tunkkarin taiteilemana. Mutta hyvän alun painostuksen jälkeen vieraat kuitenkin saivat voittomaaliksi jääneen osuman, vain muutama minuutti tasoitusta myöhemmin, kulmatilanteesta. Jakson lopun painostus ei tuottanut enää toivottua tulosta ja pisteet lähtivät vieraiden matkaan.

Tilastojen valossa peli oli kohtuu tasainen. Vastustaja oli kuitenkin ahneempi etenkin ensimmäisellä puoliajalla. Maalitili saatiin auki, mutta sarjan avauspisteet jäivät vielä odottamaan.

1 - 2

P-Iirot/YJ
(0-1)
10'MaaliAhola Wilma
66'MaaliTunkkari Jenna