Vierumäki turnauksen voitto 06 pojille
29.6.2020 10:41 Uutiset / C06-pojat

Vierumäki turnauksen voitto 06 pojille

Korona pisti kesän turnauskalenterin uusiksi.

FC Kuusysin järjestämä turnaus Vierumäen Urheiluopistolla antoi kuitenkin mahdollisuuden päästä nauttimaan turnauselämästä ja yhdessäolosta joukkueen kesken. Vierumäki turnauksen P14/P15 sarjassa osallistuimme kilpasarjaan, jossa mukana olivat meidän lisäksi FC Kuusysi, Kontu, Nops, Salpa ja MU.

Avausmatsin hävisimme niukasti FC Kuusysin vuotta vanhempien joukkuetta vastaan 2-1, vaikka pojat painostivat pelissä ja olivat niskan päällä. Avausmatsin, ehkä pienen jännityksen jälkeen, poikien peli parani turnauksen edetessä ja turnaus huipentui finaaliin Salpa YJ joukkuetta vastaan, joka päättyi KPV pojille 4-1. Lukemista huolimatta kaikki kunnia vastustajalle, Salpa oli pelaava joukkue ja tarjosi hyvän vastuksen turnauksen aikana. Tsemppiä jatkoon Salpan jengille.

Turnauksen aika nähtiin, että talven aikana on tehty paljon oikeita asioita. Joukkue pelasi nousujohteisesti ja jaksoi pelata turnauksen loppuun asti hyvällä ilmeellä väsymyksestä huolimatta.

Pelit jatkuvat Ykkösen otteluilla vielä keskiviikkona Vaasa 06 vastaan, sen jälkeen muutama joukkueharjoitus ja edessä on viikon omatoimijakso, jonka jälkeen jatketaan harjoittelua kohti syksyä. Joukkueella on Kokkola Cupin korvaajana Elban mökkiviikonloppu, sisältäen 2 harjoituspeliä. Elokuussa päästään toivottavasti vielä reissuun Jyväskylään ja odotettuun Comets Cupiin.

Turnauksen kilpasarjan sijoitukset:

1. KPV

2. Salpa

3. FC Kuusysi

4. Nops

5. Kontu

6. MU   
Lisää uutisia
C06-pojat
Kategoriat