Monipuolista harjoittelua ja vahvistusta valmennukseen
6.3.2020 22:33 Uutiset / C06-pojat

Monipuolista harjoittelua ja vahvistusta valmennukseen

06 joukkue on pyrkinyt pitämään harjoittelunsa monipuolisena. Tälle treenikaudelle on ollut vesijumppaa, kehonhuoltoa ja viimeisimpänä potkunyrkkeilyä.

Ennen vuoden vaihdetta vesijumppasimme ja vuoden vaihteen jälkeen aloitettiin Actilife Kokkolan pitämät jalkapalloilijan kehonhuoltotunnit. Tunneilla opeteltiin eri venyttelytekniikoita ja hierontarullan käyttöä. Tunneilla korostettiin pojille omatoimisuutta oman kehon huoltoon.

Iso kiitos Actilifen Jasmiinalle erittäin hyvin vedetyistä treeneistä!

Actilife Kokkola: https://actilife.fi/


Helmikuussa osallistuimme koko joukkue Keski-Pohjanmaan liikunnan järjestemään iltaan, jossa käsiteltiin Nuoren Urheilijan Terveyttä.

https://www.kepli.fi/uutiset/8015/nuoren-urheilijan-terveys-teemailta-13-2-2020


Pojat saivat monipuolisen tietoiskun lepoon, ravintoon ja palautumisen liittyvistä asioista sekä loukkaantumisten ja ylirasitustilojen ehkäisystä. Mukana oli myös poikien vanhempia.

Joukkueen valmennuksen tukena on aloittanut Tommi Eteläperä, Tommi tukee joukkueen fyysisen valmennuksen suunnittelua. Tommilla on pitkä kokemus eri lajien valmennuksesta, myös jalkapallon fysiikkavalmennuksesta. Tommin asiantuntemusta ja kokemusta yhdessä Juho Pirkolan kanssa pyritään hyödyntämään poikien fysiikan kokonaisvaltaisessa kehittämisessä kohti aikuisiän urheilua. Tommi pitää yhdessä Luokkalan Eetun kanssa pojille kerran viikossa harjoituksen yhdessä sovituista teemoista.

Lisää liikkuvuutta kankeisiin futaajiin

Tommin vinkistä pojat aloittivat potkunyrkkeilyn. Ensimmäisen kerran perusteella voidaan jo sanoa, että loistava ohjeisharjoittelumuoto jalkapalloilijalle on löytynyt. KBT Kokkolan vastuuvalmentaja Tomi Kinnunen lupasi opastaa poikia maalis- ja huhtikuun aikana lajin saloihin.


Janne ja Tomi näyttävät mallia


Päällekäisyyksien takia edustus oli ensimmäisellä kerralla pieni, mutta seuraavalla kerralla on mökki täynnä ja tanner tömisee!

Potkunyrkkeilyä Kokkolassa KBT Kokkola: http://www.kbtkokkola.com/


   
Lisää uutisia
C06-pojat
Kategoriat