Aki Sipilä ja Jukka Hakala KPV 06 poikien valmennukseen
25.11.2019 20:12 Uutiset / C06-pojat

06 lajivalmentajat

Aki Sipilä ja Jukka Hakala KPV 06 poikien valmentajiksi


KPV 06 poikien valmennus on uusiutunut kaudelle 2020.

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Aki Sipilä, Akin lisäksi valmennustiimin muodostavat Jukka Hakala, Janne Koivisto, sekä joukkueen mukana jatkavat Kimmo Vesa ja aikaisempi vastuuvalmentaja Juha Himanka.

Joukkueen maalivahtivalmennuksessa jatkaa Veli-Pekka Sahlgren ja uutena fysiikka valmentajana Juho Pirkola.

Aki ja Jukka ovat KPV perheelle tuttuja pitkäaikaisina edustusjoukkueen pelaajina, molemmilla on myös aikaisempaa valmennuskokemusta, Jukalla kokemusta on aina KPV:n edustusjoukkueen valmennuksesta asti. Janne Koivisto on toiminut aiemmin juniorivalmentajana ja Juho Pirkolalla on menestyksekäs kestävyysjuoksu ura kansalliselta huipulta.

06 joukkue on edennyt harjoittelussaan maltillisesti. Tälle kaudelle ison kentän 11 vs 11 pelien myötä vaatimustasoa, sitoutumista ja harjoitusmääriä on lisätty. Joukkue on aloittanut harjoittelun marraskuun alusta 4 joukkueharjoituksen viikkotahdilla. 3 harjoituksista sisältää fysiikkaosion ja pallollisia harjotteita, 1 harjoitus keskittyy pelaajien fysiikan kehittämiseen, joka vuodenvaihteeseen asti käsittää altaassa tehtävää harjoittelua.

Joukkue osallistuu kaudella 2020 Aluesarjaan ja pelaa eri tasoisia turnauksia ja harjoitusotteluita.

Joukkueessa on 24 pelaajaa.

Mukaan mahtuu uusiakin 06 syntyneitä pelaajia, jos olet kiinnostunut määrätietoisesta harjoittelusta ja sinulla on tavoitteita jalkapallourallesi, ota yhteyttä.

Jarmo Kauppinen, joukkueenjohtaja KPV 06

jarmo.kauppinen@gmail.com

040-7543105   
Lisää uutisia
C06-pojat
Kategoriat