Kraft - Akatemia palautettu Närpiöön
7.10.2020 15:12 Uutiset / Akatemia

Koronapallottelu jatkuu. Kraft - KPV Akatemia pelataankin Närpiössä

Jo kertaalleen Närpiöstä Kokkolaan siirretty kolmosen päätöskierroksen ottelu Kraft - KPV Akatemia pelataankin su 18.10 Närpiössä. AVI:n Jaro-päätökseen perustuen Kraft haki Aluehallintovirastosta muutosta päätökseen, jolla ottelut Närpiössä kiellettiin. Kraft sai haluamansa ja näin kolmosen ottelu Närpiössä pelataan tyhjille katsomoille 18.10 klo 15. Aidantun kenttäalueen sisäpuolelle saa tulla vain ottelupöytäkirjaan merkityt ottelun osallistujat.

- Valmistauduttiin jo parin päivän ajan pelaamaan peli Kokkolassa isolle yleisölle, mutta kilpailun järjestäjä eli Palloliitto teki päätöksen palauttaa peli Närpiöön, kun AVI antoikin luvan ottelutapahtumalle Närpiössä. Pelihän oli alkuperäisen ohjelman mukaisesti merkitty pelattavaksi Närpiöön, joten näillä mennään. Olisimme itse toimineet samalla tavalla, toteaa KPV:n puheenjohtaja Jouko Vierimaa.

Akatemian tuli matkata lauantaina 10.10. Närpiöön Kolmosen ylemmän loppusarjan otteluun paikallista FF Kraftia vastaan. Nousukarsintaan etenevän joukkueen ratkaiseva ottelu joudutaan kumminkin siirtämään. Uusi päivämääräkin on jo annettu, ottelu tullaan näillä näkymin pelaamaan sunnuntaina 18.10.

Syy ottelusiirtoon on Vaasan seudulla pahasti leviämään päässyt koronavirus, joka on löytänyt tiensä myös närpiöläisten riveihin. Yksi joukkueen pelaajista on testattu positiiviseksi ja sen lisäksi altistuneita on useampi. Noin puolet joukkueen pelaajista ovat karanteenissa 14.10. saakka, eivätkä näin ollen saa osallistua millään muotoa joukkueen toimintaan.

- Ikävä tilanne, mutta ottelusiirto on tässä kohtaa ainoa oikea vaihtoehto. Saatiin Palloliitosta tieto asiasta tiistaina ja sieltä on pidetty ja tullaan pitämään meitä ajan tasalla jatkossakin asian tiimoilta. Nyt pitää pystyä laittamaan asiat oikeisiin mittasuhteisiin ja toivottaa sairastuneille pikaista paranemista. Maailmassa on tärkeämpiäkin asioita kuin III-divarifutis, kommentoi Akatemian valmentaja Aki Lyyski.

17.10. alkavaksi suunnitellut Kakkosen karsintaottelut alkavat kumminkin sovittuna ajankohtana, sillä Pohjois-Suomen lohkovoittaja OTP sekä Itä-Suomen lohkokakkonen, karsintaan FC Blackbirdin kieltäydyttyä noussut PK-37 kohtaavat tuolloin Iisalmessa. Seuraavina kahtena viikonloppuna karsintoihin hyppää mukaan myös Vaasa/Keski-Pohjanmaa -lohkon voittaja, joka on siis joko Akatemia tai Kraft.

Pidetään huolta toisistamme.

uutista päivitetty 13.10..


   
Lisää uutisia
Akatemia
«  Kesäkuu   »
Kategoriat