KPV Akatemia NRJ:n kummijoukkueeksi
26.6.2020 0:10 Uutiset / Akatemia

Nyt jysähti. KPV Akatemia on solminut tänään yhteistyösopimuksen Suomen suosituimman radioaseman, NRJ:n, aamutiimin kanssa. Sen myötä Akatemialla on kunnia toimia kyseisen aamushow'n kummijoukkueena.

Poikkeuksellisesta jalkapallokesästä tuli Akatemialle vielä hieman poikkeuksellisempi, kun torstaina varmistui Kolmosen tasolle todella kovan luokan yhteistyösopimus. Sen mukaan Akatemia toimii alkaneella kaudella yhden Suomen suosituimman radio-ohjelman, NRJ:n aamushown, virallisena kummijoukkueena. Yhteistyön tarkempia speksejä ei ole vielä kokonaisuudessaan lyöty lukkoon, mutta ainakin joukkueen edesottamuksia sekä kuulumisia tullaan kauden aikana kuulemaan Jere Jääskeläisen sekä Janne Lehmosen vetämässä klassikko-ohjelmassa.

Akatemian puolella asiasta ollaan innoissaan, sillä tämän luokan yhteistyötä ei juurikaan ole näillä sarjatasoilla totuttu näkemään missään muodossa. Akatemian valmentaja Aki Lyyskin mukaan yhteistyö ja kummijoukkueena esiintyminen ovat kaiken kaikkiaan hieno asia joukkueelle sekä koko seuralle.

- Tottakai on hieno juttu. Tiedän että meidän pojat kuuntelevat kyseistä show'ta ja kyllähän tällainen tuo poikkeuksellisen paljon näkyvyyttä tai kuuluvuutta meidän kokoiselle seuralle ja muutenkin pelaajille, jotka ehkä muuten ovat hieman tutkan alla. Ehkä tämän myötä Suomi on taas rahtusen enemmän jalkapalloyhteiskunta.

Kummijoukkueeksi Akatemia päätyi pitkälti sekä Lyyskin että radiojuontaja Jere Jääskeläisen kautta. Mutta kuinka?

- Tuossa yhtenä päivänä mietittiin staffin kanssa, että meidän kaltaiselle joukkueelle olisi hyvä saada hieman lisää näkyvyyttä. Olemme alasarjajoukkue ja meidän kaltaisille joukkueille on vaikea saada "huomiota" kun pelimerkit ovat aika tiukalla. Tunnen Jeren entuudestaan, pelasimme aikoinaan samassa joukkueessa jolloin myös tutustuttiin ja heitettiin laadukasta juttua. Myöhemmin sitten Jeren tie on vienyt hänet hommiin NRJ:lle ja kyselin tuossa yksi aamu radiota kuunnellessa että pystyisikö hän meitä auttamaan tämän asian kanssa. Kaverina ja ennen kaikkea futismiehenä Jere oli heti valmis talkoisiin, Lyyski avaa.

Myös NRJ:n puolella asia otettiin iloisesti ja varsin positiivisesti vastaan. Aamushow'ta juontava Jere Jääskeläinen on itsekin futismiehiä ja historiaa löytyy jopa KPV Akatemian riveistä. Jalkapalloilijana Jere on seinäjokisen Törnävän Pallon kasvatti, mutta pelejä on kertynyt myös Lapuan Virkiässä, SJK:ssa sekä helsinkiläisessä Kiffenissä. Kuuleman mukaan Jääskeläisen uraa ei ole vielä missään nimessä taputeltu pakettiin, vaan Jari Litmasen tapaan hänenkin lopettamisilmoitusta odotellaan edelleen.

NRJ:n aamushow on melkoinen pläjäys, show'ssa käsitellään ajankohtaisia asioita pilke silmäkulmassa sekä huumoria viljellen. Väliin on tarjolla Suomen suosituinta musiikkia sekä erilaisia kilpailuja hienoine palkintoineen. Juontajat Jääskeläinen sekä Lehmonen aikovatkin seurata kummijoukkueensa kuulumisia tarkasti.

- Ilolla ja suurella mielenkiinnolla seurataan nuorten härkien matkaa Kokkolassa. Luonnollisesti odotamme tuloksia. Jos ei kentällä, niin sitten ainakin Tinderissä, Jääskeläinen linjaa juontamansa ohjelman tapaisesti.

Ihan pelkästään tulosten seurannan varaan ei NRJ:lläkään tyydytä, vaan joukkueen kuulumisia aiotaan tiedustella tasaisin väliajoin. Sen lisäksi yhteistyöstä halutaan ehdottomasti ottaa kaikki irti molemmin puolin.

- NRJ aamu aikoo aina välillä ottaa yhteyttä ja kysellä, kuinka meidän jengillä menee. Olemme iloisia että KPV Akatemiassa halutaan edustaa NRJ:tä ja olimme tottakai heti mukana tukemassa joukkuetta, luonnollisesti omalla tavallamme, Jääskeläinen kertoo.

Luonnollisesti tämän yhteistyön kautta toivomme, että sinäkin Akatemian tukijana käännät aamuisin radiosi NRJ:n taajuuksille ja kuuntelet Suomen suosituinta aamushow'ta.   
Lisää uutisia
Akatemia
«  Kesäkuu   »
Kategoriat