Kausikortit lainattavissa kirjastosta!
1.12.2019 12:20 Uutiset / Edustusjoukkue

Kausikortit lainattavissa kirjastosta!

KPV:n Mika Liedes kävi luovuttamassa tulevan juhlakauden kausikortteja Kokkolan kaupunginkirjastoon lainattavaksi. Suomen Cupin ottelut alkavat tammikuussa, joten kausikortit ovat käytössä jo heti ensimmäisessä ottelussa 25.1. AC Oulua vastaan.

”Huomasimme uutisen, jossa Kokkolan Nibacos oli luovuttanut kausikortteja kaupunginkirjastoon lainattavaksi ja päätimme myös osallistua hyvään asiaan. Halusimme, että kausikortit luovutetaan nyt heti, sillä ottelut alkavat jo tammikuussa. Perinteisesti meidän Suomen Cupin otteluihin pääsee kausikortilla, joten tervetuloa peleihin myös kaikki KPV:n kirjastokausikortin lainaajat” kertoo KPV Yhtiöt Oy:n Liedes.

”Ajattelin ottaa yhteyttä myöhemmin keväällä KPV:n organisaatioon, jotta kirjastoon saataisiin myös KPV:n kausikortti. Oli mukavaa, että kausikortti saatiin jo nyt käyttöön, niin asiakkaat pääsevät sitä lainaamaan jo tammikuussa.” kommentoi Susann Forsberg, kirjastotoimen johtaja.


Joulukuun alkaessa on luvassa myös Kokkolan Pallo-Veikkojen perinteeksi muodostunut joulukalenteri, jonka luukut pääset kurkistamaan Facebookista ja Instagramista päivittäin aina aattoon asti.

Oman kausikorttisi voit tilata Lipputoimistosta: http://lipputoimisto.fi/KPV


   
Lisää uutisia
Edustusjoukkue
«  Syyskuu   »
Kategoriat