KPV Kokkola YJ - Jaro

Kippari halli

PSL karsinnassa voitto Jarosta

Kokkola YJ ja Jaro kohtasivat PSL karsinnassa 2.2 klo 18 Kipparihallissa.

Pelin alku oli jännittynyttä ja Jaro hallitsi kenttätapahtumia maalivahtimme Toni Heikkilän pelastaessa monta kiperää tilannetta. Ensimmäisen puoliajan 18 min. kohdalla Jaron Leo Lithen onnistui tekemään avausmaalin ja pisti paineen joukkueellemme. Pelin edetessä Kokkolan pojat pääsivät paremmin peliin mukaan ja ensimmäisen puoliajan jo ollessa täynnä teki Joel Kauppinen laukauksellaan vapauttavan maalin ja peli saatiin tasoihin ennen taukoa.

Toiselle puoliajalle joukkue asteli itsevarmana ja määrätietoisena. Hyökkäykset alkoivat vyöryä koti Jaron maalia ja Eetu Paasilan huikean soolon jälkeen Eetu kaadettiin ja tuloksen pilkku. Pallon taakse asteli Joona Hohenthal, joka upotti pallon vuorenvarmasti alanurkkaan.

Johtoasemassa peli vapautui ja nopeaan tahtiin loistopelin pelannut kärkemme Kimi Heikkilä latoi taululle kaksi maalia ja tilanne oli vapauttavasti 4-1.

Vahvasti laidallaan viilettänyt Juuso Himanka iski 5-1. Jaro sai vielä lohtua Omoruyi Nosan kavennuksella. Lopullisesti pelin naulasi Otto Nikula 6-2 ja loppupeli oli enemmän päätösvihellyksen odottelua.

Alun jännityksen lauettua koko joukkue esiintyi erittäin vahvasti. Sairastumisten takia pelipaikkoja vaihdeltiiin ja tuurajia tuli kokoonpanoon vielä ennen h-hetkeä. Se ei kuitenkaan vaikuttanut joukkueen ilmeeseen, vaan kaikki pelasivat todella vahvoin ottein oman roolinsa.

Yhteishenki on hyvää ja pojista alkaa selkeästi hitsaantua joukkue isolla J:llä.

17.2 klo 18 on seuraava karsintapeli Ylivieskan ja Haapajärven yhteisjoukkuetta vastaan. Peli pelataan Kippari-hallissa Ylivieska / HK ollessa kotijoukkueena.

Kaikki kannustamaan poikia kohti kesän Puolen Suomen Liigaa!