30
ELO
19.00
Akatemia, Kolmonen

KPV Akatemia - Esse IK  2 - 4

Kokkola, Ykspihlaja

Esse IK Akatemian vieraaksi

Akatemia aloittaa venetsialaisviikonlopun perjantai-iltana kun kotoisalle Ykspihlajan Urheilukentälle saapuu vieraaksi Esse IK.

Tuloksellisesti muutaman ottelun alle tasonsa pelannut Akatemia kohtaa perjantaina Kolmosen kotiottelussaan Ähtävältä Pihlajaan matkaavan Esse IK:n. Sarjataulukon häntäpäässä majaileva ähtäväläisjoukkue on parantanut otteitaan sitten alkukauden ja on tunnetusti ollut Akatemialle haastava vastustaja.

- Sarjataulukkoon ei voida tuijottaa kyllä ollenkaan. Me ollaan nyt ihan tarpeeksi pudotettu pisteitä meitä alempana oleville joukueille ja siihen lähdetääm perjantaina hakemaan muutosta, toteaa Akatemian valmennuksesta Aki Lyyski.

Edellisessä kohtaamisessa Ähtävällä pisteet jaettiin 1-1 -tasatuloksella. Tuossa ottelussa Akatemia oli pitkään tappiolla aggressiivisesti pelannutta kotijoukkuetta vastaan, mutta Kim Palosaari toi vihreäpaidat tasoihin toisen jakson osumallaan. Essen kaltaiset joukkueet ovat olleet parin edellisen kauden aikana myrkkyä Akatemialle.

- Ollaan oltu suoraan sanottuna nesteessä suoraviivaisesti ja aggressiivisesti pelaavia joukkueita vastaan. Fyysisesti olemme hävinneet paljon kaksinkamppailuja sekä kakkospalloja, vaikka ne ovatkin pieniä asioita isossa kokonaisuudessa niin ne kääntävät pelin kulun hyvinkin nopeaan, Lyyski kertoo

Akatemian korpivaellus tuloksellisesti on jatkunut jo muutaman ottelun ajan, joten voitto ja kolme pistettä olisivat perjantain ottelusta mukava muutos ja käänne parempaan.

- Lähdetään hakemaan ehjää ja yhtenäistä ysikymppistä. Paikkoja tuloksen tekoon on ollut aiemmissakin otteluissa, mutta emme ole niitä pystyneet hyödyntämään halutulla tavalla. Toiveissa on hyväasenteinen ja tasapainoinen esitys, Lyyski päättää.


Akatemia vs Esse IK Ykspihlajan Urheilukentällä, perjantaina 30.8. klo 19.


Tervetuloa!

Tilastot

2 - 4

Esse IK
(1-4)
10'MaaliMäkinen Santeri
54'MaaliWegye Wegye

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola