16
ELO
19.00
Akatemia, Kolmonen

KPV Akatemia - Kaskö IK  2 - 4

Kokkola, Ykspihlaja

Akatemia kohtaa Kaskö IK:n

Akatemia palaa kotikentälleen Pihlajaan perjantaina Kolmosen kotiottelussaan. Vastaan astelee sarjan kärkisijoille itsensä hilannut Kaskö IK.

Hieman mollivoittoisesti edelliset ottelunsa pelannut Akatemia kohtaa perjantaina kärkisijoilla keikkuvan Kaskö IK:n. Vahvasti esiintynyt KaIK on noussut mukaan sarjan kärkikahinoihin ja kilpailee tosissaan sarjan kakkospaikasta kärkijoukkue FC Kiiston takana. Alkukaudesta KaIK:n peli haki vielä hieman uomiaan, mutta kesän tullen joukkue on päässyt lentoon ja varsinkin huippuvaarallinen kärkipari Jonas Granfors - Bekir Kadic on tehnyt kesän aikana tuhojaan.

Akatemia on kohdannut Kaskö IK:n kertaalleen, kun alkukaudesta Kaskisissa pelattu ottelu päättyi 1-1 -tasatulokseen. Tuossa otelussa Akatemian vei johtoon Wegye Wegye, mutta Kaskö tuli tasoihin Granforsin maalilla. Alkukauden kohtaamisessa Akatemialle aiheutti suuria ongelmia vastustajan suoraviivainen pelaaminen ja muutenkin varsin fyysinen pelitapa, jossa kaksinkamppailuihin vahvasti tullut kotijoukkue oli huomattavasti Akatemiaa edellä. Oman haasteensa otteluun toi myös varsin alas pallon menetyksen jälkeen pudonnut puolustuslinja, jonka selustaan pelaamiseen ei tuntunut millään löytyvän avaimia.

Loppukauden tavoitteen saavuttamiseksi Akatemiankin tulee alkaa hiljalleen voittamaan otteluita, sillä nykyisellä formilla pelatessaan Akatemia tulee päätymään sarjassa keskikastiin. Akatemia saa perjantai-illan otteluun edustusjoukkueesta pari Veikkausliigassakin esiintynyttä, mutta hieman pienemmälle vastuulle jäänyttä pelimiestä kokoonpanoonsa. He tulevatkin tarpeeseen, sillä pelaajistossa on käynyt kato viimeaikoina, kun tavoitteelliseen toimintaan sitoutuneita pelaajia on siirtynyt takaisin koulunpenkille. Huomisesta ottelusta muutama pelaaja on poissa samaan aikaan järjestettävien festrareiden vuoksi. Tämä tietysti laittaa aina taustajoukoissa miettimään, että kuinka tosissaan kukakin lajia harrastaa.

Joka tapauksessa Akatemia saa perjantainakin kentälle 11 taistelevaa pelimiestä, joten ongelmaa ei sen suhteen ole. Ikävä kyllä vaihtopenkille joudutaan nimeämään pelaajia, jotka ovat viimeaikoina sairastelleet tai eivät loukkaantumisen vuoksi ole ihan täydessä ottelukunnossa. Tavoitteena perjantain ottelussa on ehdottomasti paluu pistekantaan ja mielellään jopa voittojen tielle.

Akatemia vs Kaskö IK, perjantaina 16.8. Ykspihlajan Urheilukentällä klo 19:00.

Liput 5€, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi sisään. Paikalla luonnollisesti myös kahvio.

Tervetuloa!


Tilastot

2 - 4

Kaskö IK
(0-1)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola