Esittely
Ottelutilastot
Kaskö IK - KPV Akatemia
2019 - Akatemia - Kolmonen
Klo 19:00 Kvarnvikens plan
22
Tou

Akatemia Kaskisiin


Akatemia matkaa keskiviikkona Kaskisiin, missä kohdataan III-divisioonan kamppailiussa paikallinen Kaskö IK. Joukkueet eivät ole aiemmin kohdanneet, sillä täksi kaudeksi Kolmoseen Vaasan piirin Nelosesta noussut KaIK on pitänyt muutaman vuoden hiljaiseloa alemmilla sarjatasoilla. Parhaimmillaan Kaskö IK on kumminkin pelannut II-divisioonaa, joten mikään suuri tuntematon ei seura varsinkaan futisniiloille ole.

Kaskö IK on aloittanut kautensa tämän kauden Kolmosessa ihan mukavasti. Sarjanousija on kerännyt pelaamistaan neljästä ottelusta ihan mukiin menevät viisi pistettä. Saldoon mahtuu voiton ja tappion lisäksi kaksi tasapelipistettä. Sarjan avauksessa "Kikken" pelasi 2-2 -tasapelin Kokkolassa KPS:aa vastaan. Mielenkiintoista KaIK:n kaudessa tulee ehdottomasti olemaan se, että joukkue pelaa kauden aikan peräti neljä paikallismatsia, samalta suunnalta kun Kolmosessa pelaavat Kaskisten lisäksi Sporting Kristina, Närpiön Kraft sekä Korsnäs FF.

Kaskinen koostuu hyvin pitkälti sarjanousun saavuttaneista pelaajista. Joukkueen listalta löytyy toki muutama maininnan arvoinen nimi. Varsinkin Närpiössä sekä I- että II-divaritasolla maaliverkkoja ahkeraan heilutellut Jonas Granforrs on jokaiselle alasarjafutista vähääkään seuranneelle tuttu nimi. Aikanaan myös Pietarsaaren Jaroa edustanut isokokoinen hyökkääjä on KaIK:n ehdoton pelillinen johtaja sekä luonnollisesti myös joukkueen kapteeni. Kärjessä hänen kanssaan pelaava Bekir Kadic on Granforsin ohella vaarallinen pelaaja. Taitava ja vikkelä Kadic on nimittäin tahkonnut Palloliiton tilastojen mukaan 126 ottelua, joissa hän on viimeistellyt käsittämättömät 132 maalia. Siis 132 maalia 126 ottelussa. Tuo lukema on sarjatasoista riippumatta sellainen, ettei siihen kovin moni pelaaja pysty.

Akatemia on pelannut sarjassa tähän mennessä viisi ottelua. Pisteitä noista viidestä ottelusta Akatemia on saalistanut kymmenen. Ainoa tappio tuli kotiottelussa NIK:ta vastaan, joskin se ottelu oli Akatemian hallintaa alusta loppuun saakka. Edellisessä ottelussaan Akatemia tasasi pisteet kovaksi joukkueeksi tiedetyn Sundom IF:n kanssa värikkäiden vaiheiden jälkeen. Täysiä kolmen pisteen otteluita Akatemialla on ollut kolme. Sekä I-JBK-, Korsnäs FF- että KPS-ottelut Akatemia on voittanut. Pelaaminen on ollut nousujohteista ja sen trendin toivotaan edelleen jatkuvan Kaskisissa.

Akatemialla jatkuu tässäkin ottelussa hieman haasteellinen kausi kokoonpanojen osalta. Poissa ottelusta ovat kapteeni Oskar Ylimäki sekä hänen toppariparinaan paljon pelannut Noa Lehtonen. "Köri" on poissa opiskelukiireiden takia ja yläastetta käyvä Noa puolestaan on luokkaretkellä. Heidän lisäkseen kokoonpanosta tulevat varmuudella puuttumaan loukkaantuneet Otto Pura sekä Kim Palosaari. Kur Kurlual sekä Lado Angilo ovat estyneitä työesteen vuoksi. Kun tähän lisätään vielä RyPK:oon lainatut Emil Uski, Atte Rönkä sekä Oskari Ojala on poissaolijoiden lista kohtalaisen pitkä. Edustusjoukkueesta mukaan saadaan loukkaantumisestaan toipunut Honar Abdi sekä hieman pienemmälle vastuulle jäänyt Adam Vidjeskog. Heidän lisäkseen mukaan lähtee edustuksen sopimuspelaajista maalivahti Oliver Lakanen sekä B-juniori Santeri Mäkelä, joka niin ikään on saanut itsensä loukkaantumisen ja sairasteluiden jälkeen pelikuntoon. Loput täydennykset tehdään seuran B-junioreista. Varmaa on se, että keskiviikkoiltana Kaskisissa nähdään joka tapauksessa taisteleva ja hyväasenteinen Akatemia.

Kaskö IK vs. Akatemia, keskiviikkona 22.5. klo 19:00.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
Akatemia
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat