T06 joukkueelle kultaa Masto Cupissa
6.8.2019 21:35 Uutiset / D06-tytöt

KPV T06 otti kultaa Masto Cupin kilpasarjassa

T06 oli mukana ensimmäistä kertaa Lahdessa ja Vierumäellä järjestetyssä Masto Cupissa. Turnaukseen osallistuttiin kahdella joukkueella, joten mukana oltiin niin haaste- kuin kilpasarjassakin. Tavoitteena oli tarjota kaikille pelaajille kovia, oman tasoisia pelejä ja tällä kertaa turnauksessa oli myös tavoitteena menestyä. Pelaajat ottivat tämän haasteen hyvin vastaan :)

Valmennus kasasi joukkueet siten, että kaikille pelipaikoille löytyi vakiopelaajat. Naapuriseura HBK:sta saatiin mukaan viisi pelaajaa, jotka täydensivät joukkueiden osaamista. Samalla HBK:n pelaajat käytännössä mahdollistavat kahdella joukkueella turnaukseen lähdön, sillä omia poisjääntejä oli muutamia ja T07 olivat itse samassa turnauksessa kahdella joukkueella.

Kilpasarjassa oli mukana kahdessa lohkossa yhteensä 8 joukkuetta. KPV eteni läpi turnauksen voitosta voittoon ja päästi itse kaikissa otteluissa ainoastaan kaksi maalia. Peli kulki kaikissa otteluissa hienosti ja pelaajat omaksuivat pelipaikkansa todella hienosti. Yhdellä vaihtopelaajalla pelattaessa oli valmennuksen myös helppo kierrättää tiettyjä pelipaikkoja, jolloin pelin rytmi säilyi hyvänä läpi otteluiden.

Haastesarjassa joukkueita oli kolmessa lohkossa yhteensä 15. Turnausjärjestelmä näytti meille huonot puolensa, kun alkusarjan viimeisessä ottelussa tasapeli olisi riittänyt jatkopaikkaan. RiPs teki kuitenkin ottelun viimeisellä minuutilla maalin, joka pudotti KPV:n pelaamaan sijoista 5-8. Sunnuntain sijoitusotteluissa joukkue esitti taas hienoa jalkapalloa ja lopullinen sijoitus turnauksessa oli siis 5.

Molemmat joukkueet pelasivat siis loistavan turnauksen ja valmentajia miellytti ennen kaikkea se, että pelaajat saivat onnistumisia ja sitä kautta pelin taso pysyi korkeana läpi turnauksen.

Tumpin ja Mattiaksen ohjauksessa joukkueet venyivät hienoihin suorituksiin

Tsemppipalkinnot menivät haastesarjassa Josefiina Jokelalle ja kilpasarjassa Ellen Ainasojalle

Erityiskiitos vielä HBK:n Alvalle, Agnesille ja Jeminalle mukanaolosta. Ja tietysti myös vakiokasvoille Ellenille ja Wilmalle (joka paukutti muuten turnauksessa 9 maalia!)

Seuraavaksi joukkue jatkaa sitten piirisarjoissa menestyksen tavoittelua. Tervetuloa seuraamaan joukkueemme otteluita syksyn aikana!

Jarno
   
Lisää uutisia
Edustus
«  Syyskuu   »
Kategoriat