SOPIMUSUUTISIA: Ishmael Yartey vahvistamaan Vihreän rivejä!
19.7.2019 18:11 Uutiset / Edustus

Uudella vahvistuksella kokemusta mm. Ranskan liigasta!

KPV sopimukseen Ishmael Yarteyn kanssa.

Yartey on 29-vuotias laitahyökkääjä, joka siirtyy Vihreään Sveitsistä, missä mies on pelannut mm. Sveitsin liigan FC Sionissa ja viimeksi Stade Nyonnaisin riveissä. Laiturilta löytyy kokemusta myös Ranskan pääsarjasta FC Sochauxn joukkueesta.

Yartey on portugalilaisen Benfican kasvatti ja mieheltä löytyy Portugalin passin lisäksi synnyinmaansa Ghanan kansalaisuus. Tilillä on myös muutama Ghanan juniorimaajoukkueottelu.

Ghanalaisportugalilainen pelimies on harjoitellut KPV:n mukana ja sopimus luonnollisesti maistuu.

-”Olen erittäin innostunut KPV:n riveissä pelaamisesta, joukkue ja seura ovat ottaneet minut hyvin vastaan. Olen viihtynyt hyvin ja en malta odottaa, että pääsen pelaamaan ja teen parhaani että joukkue saavuttaa tavoitteensa”, Ishmael Yartey kommentoi sopimustaan.

-”Pelaajana olen nopea ja tekninen ja pidän harhauttelusta. Haluan syöttää ja tehdä maaleja, mutta eniten haluan tekojeni kentällä määrittelevän millainen pelaaja olen...”, valottaa Yartey pelaajatyyppiään.

KPV:n valmennukselle uusi hyökkäyspään pelaaja tietysti kelpaa hyvin.

-”Yartey tuo joukkueeseen runsaasti taitoa ja yllätyksellisyyttä hyökkäyspeliin. Hän pystyy luomaan paikkoja joukkuetovereille ja älykkäällä liikkumisella helpottaa lähellä pelaavia pelaajia”, kommentoi KPV:n valmentaja Niko Kalliokoski uutta pelaajaansa.

-”Persoonana Ishmael sopii hyvin joukkoon ja tuo kokemuksella ja voitontahdollaan hyvän lisän jokapäiväiseen toimintaan”, Kalliokoski lisää.

KPV:n ja Yarteyn sopimus kattaa loppukauden 2019.


   
Lisää uutisia
Edustus
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat