Patrick Byskata palaa Vihreisiin!
20.6.2019 17:47 Uutiset / Edustus

Patu ja KPV sopimukseen

KPV ja Patrick Byskata ovat solmineet pelaajasopimuksen

Veikkausliiganousussa isossa roolissa pelannut Patrick Byskata palaa Vihreän miehistöön. KPV:n oma kasvatti on harjoitellut joukkueen mukana jonkin aikaa ja muuttuneen tilanteen myötä Patu liittyy nyt sopimuspelaajien joukkoon. Byskata on pelannut 112 ottelua Veikkausliigaa ja 88 ottelua KPV:n paidassa.

-”Siistii olla takas. Raskaan talven jälkeen on hieno palata keskuskentälle. On ollu vaikeeta kattoo vierestä ku muut on pelannu liigaa Kokkolassa, mutta tämä on jalkapalloa ja oon ilonen etta saan nyt olla takas”, Byskata kertoo sopimuksen allekirjoituksen jälkeen.

-”Tällä kertaa tavoitteena on sarjapaikan uusiminen ja saadaan kyllä tehdä täysi työ sen eteen. Tarvitaan myös kokkolalaisten tuki ja on ollu mahtavaa seurata vierestä miten yleisö on löytänyt tällä kaudella Keskuskentälle”, Byskata jatkaa.

-”En oo vähään aikaa nähnyt ihmisten kävelevän vihreillä pelipaidoilla Kokkolan katuja pitkin. KPV merkkaa monelle tässä kaupungissa”, Patu hehkuttaa.

KPV:n riveihin kaivattiin täydennystä mm. loukkaantumisten ja korttitilien täyttymisen vuoksi.

-”Patu on harjoitellut joukkueen mukana toista viikkoa ja osoittanut että tuo joukkueen peliin ja päivittäisiin tapahtumiin paljon hyviä pelillisiä juttuja. Myös johtamisominaisuuksilla varustetuista pelaajista on ollut pientä puutetta ja Patu tuo ohjaamisellaan apua myös siihen”, KPV:n valmentaja Niko Kalliokoski kertoo vahvistuksen taustoja.

KPV:n ja Byskatan sopimus on 1+1 vuotinen ja Byskata on pelikelpoinen välittömästi.


   
Lisää uutisia
Edustus
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat