SOPIMUSUUTISIA: Filip Ivanovski vahvistaa Vihreän hyökkäystä
9.4.2019 22:23 Uutiset / Edustus

Lisää tulivoimaa hyökkäysosastolle

KPV sopimukseen hyökkääjä Filip Ivanovskin kanssa

Kokenut kärkimies on pelannut urallaan useissa maissa, mm. Puolassa ja tililtä löytyy myös kymmenkunta europeliä. Yli kolmessasadassa ottelussa mies on paukuttanut lähes sata maalia, joten tehokas hyökkääjä on kyseessä.

Viime kaudella Ivanovski pelasi osan kaudesta Rovaniemen Palloseurassa, jossa 16 ottelussa syntyi 6 maalia ja kolme maalisyöttöä.

Vahvistus Pallo-Veikkojen hyökkäyspäähän on tervetullut.

-”Kapeaan hyökkäysosastoon kaivattu lisä. Tuo mahdollisuuden varioida peliä ja lisää voimaa boxiin. Filip tuntee entuudestaan Veikkausliigan ja joukkueet. Mies osuu maali puiden väliin ja on erinomainen joukkuepelaaja”, analysoi Vihreän valmentaja Jarmo Korhonen tuoretta lisäpalasta joukkueessaan.

Hyökkäyspään vahvistusta on kartoitettu Vihreän taustajoukoissa jo pidempään.

-”Kokonaisuuteen sopivan hyökkääjän löytäminen otti oman aikansa, onneksi nyt tilanne rauhoittuu senkin suhteen”, Korhonen toteaa.

Ivanovski itse oli haastateltaessa erittäin tyytyväinen mahdollisuudesta palata Veikkausliigaan.

-”Olen todella iloinen saadessani liittyä KPV:n joukkueeseen ja odotan innolla että pääsen tutustumaan pelikavereihini. Toivon että saamme aikaan erinomaisen kauden ja teen kaikkeni että yhteiset tavoitteet saavutetaan”, Ivanovski kommentoi tuoreeltaan sopimusta.

-”Uskon että pystyn kokemuksellani auttamaan joukkuetta ja tuomaan mukanani mm. pääpelivoimaa. Ja yritän tietysti tehdä ja syöttää niin monta maalia kuin mahdollista”, makedonialaiskärki päättää.

Ivanovski liittyy joukkueeseen lähipäivinä ja on jo Vihreän kokoonpanossa lauantaina, mikäli pelilupa-asiat saadaan kuntoon.

KPV:n ja Ivanovskin sopimus kattaa kauden 2019.


   
Lisää uutisia
Edustus
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat