SOPIMUSUUTISIA: El-Hadji Gana Kane vahvistaa Vihreän toppariosastoa
29.3.2019 17:48 Uutiset / Edustus

Vihreälle toppari Norjan liigasta

Keskuspuolustaja El-Hadji Gana Kane siirtyy KPV:n riveihin. Kane on pelannut viimeksi Norjan liigaa Sandefjordin riveissä. 24-vuotias senegalilainen on pelannut euroopassa jo pidempään, ennen Sandefjordia toppari pyörähti Suomessakin SJK:n paidassa.

Harjoituksissa teräviä otteita esittänyt Kane pelasi ensiminuutit KPV:n harjoitusottelussa Jaroa vastaan, sen sijaan huomisessa Suomen Cupin ottelussa puolustaja ei vielä ole pelaavassa kokoonpanossa.


Vihreän valmennus on tyytyväinen vahvistuvaan keskuspuolustukseen.

-”Meidän topparitilanne on ollut liian kapea, ja olemme etsineet sopivaa tyyppiä jo pidemmän aikaa. Hadji tuntee ja tietää liigan vaatimukset jo entuudestaan, ja samoin me tiedämme hänen tasonsa. Täydentää loistavasti meidän toppariosastoa”, KPV:n valmentaja pohjustaa uutta sopimusta.

Nuori toppari on myös tyytyväinen paluustaan Veikkausliigaan.

-”Olen todella iloinen KPV:n tarjoamasta mahdollisuudesta. Tulen tekemään parhaani auttaakseni joukkuetta ja toivon, että onnistumme rakentamaan hyvän kauden Veikkausliigassa”, Kane kommentoi tuoretta sopimusta.

-”Minulla on Norjan lisäksi kokemusta jo Veikkausliigasta, sillä pelasin täällä jo vuonna 2015 Seinäjoella”, toppari jatkaa.

KPV:n ja Kanen sopimus kattaa kauden 2019.


   
Lisää uutisia
Edustus
«  Syyskuu   »
Kategoriat