Maksim Gussev ja Benno Hanslian KPV:n paitaan, taustaryhmä kasassa
13.3.2019 12:10 Uutiset / Edustus

Testimiehet sopimuksiin!

KPV on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta sekä vahvistanut taustajoukkoja.

Virolainen laitapelaaja Maksim Gussev liittyy KPV:n joukkueeseen Viron pääsarjan FC Florasta. Nopea ja työteliäs laituri vakuutti KPV:n valmennuksen testijaksollaan, ja mies jatkaa Vihreässä kauden mittaisella lainasopimuksella.


24-vuotias Gussev on kaksinkertainen Viron mestari ja miehen tilillä on myös 9 Viron A-maaottelua sekä useita juniorimaaotteluita. Tallinnalainen Gussev on edustanut Viron Premium Liigan FC Floraa viimeiset kuusi kautta ja 166 ottelua, tehoilla 38 maalia ja 26 maalisyöttöä.

Maksim Gussev siirtyy siis Vihreisiin kauden 2019 mittaisella lainasopimuksella ja edustusoikeuspapereiden pitäisi ennättää valmiiksi jo tulevan perjantain Suomen Cupin otteluun.

-”Olen erittäin tyytyväinen että olen nyt KPV:n pelaaja. Erinomainen joukkue, pelaajat, valmennus ja kannattajat, joiden eteen tulen tekemään kaikkeni että menestymme Veikkausliigassa”, virolaislaituri kommentoi tuoretta lainasopimustaan.

-”Pelaajana pidän pallollisena pelaamisesta ja puolustajien haastamisesta sekä pyrin luomaan maalipaikkoja joukkuetovereilleni”, Gussev avaa pelityyliään.


Jyväskyläläistaustainen laitapelaaja Benno Hanslian puolestaan siirtyy KPV:n paitaan Jyväskylän JJK:sta. Hanslian on pelannut urallaan 29 Veikkausliigan ottelua sekä 65 Ykkösen ottelua ja niissä tilille on kertynyt 9 maalia.

25-vuotias laituri on pahojen vammojen vuoksi missannut kaksi edellistä kautta lähes kokonaan ja mies lähtee rakentamaan paluuta liigatasolle yhdessä KPV:n kanssa.

Benno Hanslian liittyy KPV:n paitaan kauden mittaisella sopimuksella ja laituri on pelikelpoinen perjantain Suomen Cupissa.

-”Todella onnellinen sopimuksesta ja mahdollisuudesta jonka KPV on minulle antanut. Näin parin tuskaisen vuoden jälkeen näkyy vähän valoa taas tunnelin päässä. Kova työ on tuonut nyt tänne asti. Tiedostan kuitenkin että vielä on vähän matkaa siihen peli ja huippu kuntoon missä haluan olla. Maltilla ja työnteolla sitä kohti”, Hanslian toteaa takanapäin olevista haastavista vuosista.

-”Olen koko urani pelannut Jyväskylässä joten maisemanvaihdos luonnollisesti tekee hyvää. Ammattimainen työympäristö ja staffi joka puskee pelaajia eteenpäin, joten hyvä paikka kehittyä. Olen laitapelaaja joka elää 1vs1 tilanteista ja jolta löytyy kohtuullinen vasen jalka”, Benno taustoittaa siirtoa ja ominaisuuksiaan pelaajana.


KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen pitää laitapelaajatilanteen vahvistumista luonnollisesti erinomaisena asiana.

-”Laituriosastomme on ollut kapea ja sinne tarvitsemme lisää vaihtoehtoja. Maksim pystyy pelaamaan molemmilla sivustoilla, ja on osoittanut kolmen viikon aikana luonnetta, jolla haluaa joukkueeseen”, Korhonen kertoo virolaisvahvistuksesta.

-”Benno puolestaan ottaa comebackinsa ensi askeleita, ja hänen kanssaan etenemme rauhassa. Tärkeintä on hänen kohdallaan päästä ensin kiinni joukkueen treenirytmiin, ja sitä kautta löytämään tuntuma takaisin. Hänen valtava potentiaalinsa ei ole kadonnut 2 vuoden loukkaantumisten aikana mihinkään”, Jamo huomioi Hanslianin tilannetta.


Lisäksi KPV on vahvistanut joukkueen taustahenkilöitä, maalivahtivalmentajana jatkaa Seppo Ahonen ja huoltajana Keijo Hautamäki. Hautamäen aisapariksi toiseksi huoltajaksi on kiinnitetty Miikka Mäntylä.

KPV:n taustat kaudella 2019:

Valmentaja: Jarmo Korhonen

Valmentaja/Joukkueenjohtaja: Niko Kalliokoski

Maalivahtivalmentaja: Seppo Ahonen

Fysiikkavalmentaja: Rasmus Broberg

Huoltajat: Keijo Hautamäki, Miikka Mäntylä

Tiedottaja: Ilkka Junttila

Manageri: Tuomas Moilanen

Manageri: Matti Laitinen


   
Lisää uutisia
Edustus
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat