SOPIMUSUUTISIA: Joni Mäkelä vahvistamaan Vihreää!
24.12.2018 15:51 Uutiset / Edustus

Mäkelän Joni Pallo-Veikkoihin

Joni Mäkelä KuPS:sta Vihreään.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja pelasi viime kaudella 15 ottelua Veikkausliigaa ja onnistui kertaalleen maalinteossa. Kakkosen KuFu:ssa mies esiityi kuusi kertaa, tehden yhtä monta maalia.

25-vuotias Oulusta lähtöisin oleva pelimies on pelannut urallaan mm. AC Oulussa, FC Hakassa sekä Kuopion Palloseurassa. Oikealla laidalla sekä keskikentän keskellä hyökkäävissä rooleissa viihtyvällä Mäkelällä on tilillään 42 Veikkausliigaottelua, 110 peliä Ykkösessä sekä 17 nuorten maaottelua.

Mäkelä liittyy Vihreän vahvuuteen tammikuun alusta.

-”Tosi hyvät fiilikset sopimuksesta! Odotan innolla tulevaa kautta ja että pääsen tutustumaan joukkueeseen ja seuraan. Teen parhaani, että joukkue saavuttaisi kaikki ensi kauden tavoitteet!”, Mäkelä kertoo.

-”Olen taitava ja monipuolinen pelaaja, pystyn pelaamaan useammalla paikalla mutta viihdyn parhaiten hyökkäävissä rooleissa”, Mäkelä avaa rooliaan kentällä.

KPV:n valmennus näkee Mäkelän tuovan monipuolisuutta sekä vaarallisuutta erikoistilanteisiin.

-”Mäkelä tuo lisää mahdollisuuksia meidän pallolliseen tekemiseen, lisäksi hänellä on erikoistilanne osaamista”, KPV:n valmennuksesta Jarmo Korhonen kommentoi.

Vihreän leirissä Mäkelä on ollut toivelistalla jo pidempään.

-”Hän on myös loistava joukkuepelaaja, linjassa meidän muihin rekrytointeihin. Neuvottelimme siirrtosta jo kesällä, mutta silloin ei vielä tärpännyt. Nyt onnistui, manageriosastolta hienoa työtä jälkeen kerran”, Korhonen kiittelee.

KPV:n ja Mäkelän sopimus kattaa kauden 2019.


   
Lisää uutisia
Edustus
«  Heinäkuu   »
Kategoriat