SOPIMUSUUTISIA: Joonas Myllymäki jatkaa Vihreän maalilla
16.12.2018 15:14 Uutiset / Edustus

Mylly jatkaa Pallo-Veikoissa myös Veikkausliigassa

Joonas Myllymäki jatkaa KPV:n maalivahtina.

KPV ja seuran oma kasvatti, maalivahti Joonas Myllymäki ovat solmineet jatkosopimuksen.

Myllymäki on pelannut yhtä kautta lukuun ottamatta koko uransa Pallo-Veikoissa, vyöllä on jo pitkästi toista kymmentä kautta Vihreässä.

Viime kaudella Myllymäki loukkaantui jo talvikauden aikana ja pitkän kuntoutusjakson jälkeen tullut käsivamma tarkoitti lähes koko kauden menemistä ohi. Tilille kertyi vain yksi pelattu Akatemian ottelu, jossa ”Mylly” piti luonnollisesti nollan. Muutamaan otteluun 29-vuotias maalivahti ennätti edustusjoukkueen Ykkösen otteluun vaihtomieheksi ennen toista loukkaantumista.

-”Viime kausi meni mäkeen loukkaantumisten takia ja siinä oltiin siipi aika maissa koko kausi, mut nyt aloitetaan puhtaalta pöydältä reenaaminen. Paikat on kunnossa ja pelihaluja on, niin nyt katotaan mihin rahkeet riittää”, Myllymäki kertoo.

-”Tässä ollaan oltu alusta asti projektissa mukana ja nyt saavutettiin se tavoite mikä lyötiin lukkoon vuosia sitten. Mukava jatkaa vielä seurassa ja ootan innolla tulevaa kautta, Tepin (Marttinen) kans potkitaan toisiamme eteenpäin”, ”Mylly” jatkaa.

Vahva kaksikko maalinsuulla kelpaa luonnollisesti myös Vihreän taustajoukoille.

-”Nälkää ”Myllylle” jäi varmasti, kun koko kausi meni loukkaantumisen takia ohi. Maalivahtiosastomme on vahva”, KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen kertoo tyytyväisenä.

KPV:n ja Myllymäen sopimus kattaa kauden 2019.


   
Lisää uutisia
Edustus
«  Syyskuu   »
Kategoriat