SOPIMUSUUTISIA: Christopher Mandiangu siirtyy KPV paitaan
10.12.2018 11:36 Uutiset / Edustus

Vihreän hyökkäyspää vahvistuu!

KPV ja Christopher Mandiangu sopimukseen.

FF Jarossa menneellä kaudella kahdeksan Ykkösen osumaa iskenyt Christopher Mandiangu siirtyy KPV:n Veikkausliigamiehistöön.


Saksan Borussia Mönchengladbachin juniorikoulussa jalkapallouransa aloittanut 26-vuotias pelimies on pelannut urallaan useassa maassa ympäri Eurooppaa, tilille on kertynyt myös muutama europeli Armeniassa.

Nopea, keskikentän hyökkäävissä rooleissa viihtyvä pelaaja myös alusti viime kaudella peräti kymmenen osumaa, joten tehokkaasta pelaajasta on kyse.

Vihreän leirissä Saksan ja Kongon passit omaavaa pelimiestä on seurattu jo pidempään.

-"Hän on erittäin motivoitunut ottamaan liigahaasteen vastaan. Meille hyvinkin tuttu pelaaja, tietää ja tuntee Suomen tavat”, KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen kertoo.

-”Tuo nopeutta, räjähtävyyttä,1v1 voimaa. Pystyy ratkaisemaan otteluita sekä viimeistelemällä että järjestelemällä maalipaikkoja”, Korhonen lisää.


”Chris” on myös itse tyytyväinen mahdollisuuteen päästä näyttämään kykynsä liigatasolla.

-”Olen erittäin tyytyväinen sopimuksesta ja en malta odottaa että pääsen pelaamaan Veikkausliigassa”, hyökkäävä keskikenttämies kertoo.

-”Pystyn tuomaan paljon positiivista lisää etenkin hyökkäyspelaamiseen. Sekä paljon positiivista energiaa”, Mandiangu päättää.


KPV:n ja Mandiangun sopimus kattaa kauden 2019.


   
Lisää uutisia
Edustus
Kategoriat