KPV VEIKKAUSLIIGAN KAUSIKORTIT 2019 nyt myynnissä!
3.12.2018 14:28 Uutiset / Edustus

Veikkausliigan kausikortit nyt Lipputoimistosta ja Ticketmasterista!

KPV:n Kausikortit Veikkausliigakaudelle 2019 myynnissä!

http://www.lipputoimisto.fi/?q=KPV ja https://www.ticketmaster.fi/event/kpv-kausikortti-2019-lippuja/245491

Veikkausliigan kausikorttien hinnat ovat:

Numeroimattomat kausikortit, vapaa paikkavalinta ottelussa:

200,00 € ja erityisryhmille 150,00 €

Numeroidut, varatut paikat pääkatsomossa:

250,00 € ja erityisryhmille 200,00 €

Erityisryhmään kuuluvat eläkeläiset, varusmiehet, opiskelijat ja 15-18 vuotiaat. Eritysryhmien on todistettava oikeutensa etuuteen tapahtuman portilla. Numeroimattomalla kausikortilla voi ottelussa vapaasti valita minkä tahansa katsomon ja varaamattoman paikkaan.

Kausikortilla pääset tietysti kaikkiin KPV:n kotiotteluihin (sarjasijoituksesta riippuen 13-15 kpl) sekä tammikuussa alkavan Suomen Cupin kaikkiin kotiotteluihin sekä tietysti kaikkiin KPV:n Kokkolassa pelaamiin harjoitusotteluihin.

Pääsylippujen hinnat portilta ovat 20,00 €. Eläkeläiset, varusmiehet, opiskelijat ja 15-18 vuotiaat maksavat lipustaan 15,00 €, alle 15-vuotiaat pääsevät otteluihin edelleen ilmaiseksi.

Tilattujen kausikorttien nouto tapahtuu Lipputoimiston myyntipisteeltä Mediakulmasta, Rantakatu 10 67100 KOKKOLA, Avoinna arkisin 11-17. Mikäli haluat kausikorttisi suoraan kotiisi postitse, ota yhteyttä Lipputoimistoon puh. 06 822 9800.


Kaudella 2019 Veikkausliigaa pelataan uudistuneella sarjaohjelmalla, jossa ensin pelataan kaksinkertainen sarja, jossa jokainen joukkue kohtaa toisensa kertaalleen kotona ja vieraissa. Tämän jälkeen sarja jakaantuu kahteen kuuden joukkueen jatkosarjaan, jossa kaikki pelaavat viisi ottelua. Loppuhuipentumana viimeisestä paikasta europeleihin sekä liigakarsintoja pelaavat vielä kyseisille sijoille sijoittuneet joukkueet.

Joukkueille siis kertyy yhteensä 27-30 ottelua kauden aikana.


Uuden sarjajärjestelmän keskeisimmät tavoitteet ovat paremman pelirytmin saavuttaminen sekä mielenkiintoisten ja panoksellisten sekä kovatasoisempien pelien lisääminen. Eli jopa 7. sijalta tai 8. sijalta on vielä mahdollisuus ponnistaa Europeleihin saakka!

Alla vielä listattuna tärkeimmät kohdat uudesta sarjajärjestelmästä.

Kauden 2019 Veikkausliigaohjelma:

1.1. Sarjan formaatti

Veikkausliiga 2019 pelataan seuraavasti:

1) Kahdentoista joukkueen kaksinkertainen runkosarja (132 ottelua);

2) kuuden joukkueen yksinkertainen mestaruussarja ja kuuden joukkueen yksinkertainen haastajasarja (30 ottelua);

3) viiden joukkueen lopputurnaus yhdestä EL-paikasta (5 ottelua).

Yhteensä Veikkausliigassa 2019 pelataan 167 ottelua.

Lisäksi pelataan kaksi ottelua Veikkausliigan karsintoja.

1.2. Runkosarja

Veikkausliigan aluksi pelataan kahdentoista joukkueen kaksinkertainen runkosarja.

Kaksinkertaisessa sarjassa jokainen joukkue pelaa 22 ottelua (2 x 11). Jokainen joukkueista kohtaa muut joukkueet kaksi kertaa: kerran kotona ja kerran vieraissa.

22 kierroksen runkosarjan jälkeen joukkueet jaetaan mestaruussarjaan ja haastajasarjaan. Joukkueet jatkavat mestaruussarjassa ja haastajasarjassa niistä pisteistä, jotka ovat keränneet kaksinkertaisessa runkosarjassa.

1.3. Mestaruussarja

Mestaruussarjassa pelaavat 22 kierroksen runkosarjan jälkeen sarjataulukon sijojen 1.–6. joukkueet.

Mestaruussarja pelataan kuuden joukkueen yksinkertaisena sarjana. Jokainen joukkue pelaa sarjassa viisi ottelua (1 x 5).

Mestaruussarja pelataan seuraavan ottelukaavion mukaisesti. Kaavio määrittää myös ottelujen koti- ja vierasjoukkueet 22 kierroksen jälkeisten sarjasijoitusten perusteella.

1.4. Haastajasarja

Haastajasarjassa pelaavat 22 kierroksen runkosarjan jälkeen sarjataulukon sijojen 7.–12. joukkueet.

Haastajasarja pelataan kuuden joukkueen yksinkertaisena sarjana. Jokainen joukkue pelaa sarjassa viisi ottelua (1 x 5).

Haastajasarja pelataan seuraavan ottelukaavion mukaisesti. Kaavio määrittää myös ottelujen koti- ja vierasjoukkueet 22 kierroksen jälkeisten sarjasijoitusten perusteella.

1.5. Europa League -paikasta pelattava lopputurnaus

Mestaruussarjan ja haastajasarjan jälkeen pelataan lopputurnaus Veikkausliigan sijojen 3.–7. joukkueiden kesken.

Lopputurnaus pelataan seuraavan ottelukaavion mukaisesti. Kaavio määrittää myös ottelujen koti- ja vierasjoukkueet mestaruussarjan ja haastajasarjan jälkeisten sarjasijoitusten perusteella.

1.5.1. Suomen Cupin voittaja Veikkausliigan sijalla 1. tai 2.

Jos Suomen Cupin voittajajoukkueen sijoitus saman kauden Veikkausliigassa on 1.–2., niin myös Veikkausliigan 3. joukkue saa EL-karsintapaikan suoraan ilman lopputurnausta. Tässä tapauksessa 3. joukkue ei osallistu EL-paikasta pelattavaan lopputurnaukseen.

Tällöin lopputurnauksen ottelukaavio siirtyy alaspäin sijoille 4.–8. alla olevan kaavion mukaisesti.

1.5.2. Suomen Cupin voittaja Veikkausliigan sijalla 3.–7.

Jos Suomen Cupin voittajajoukkueen sijoitus saman kauden Veikkausliigassa on 3.–7., niin joukkue ei osallistu EL-paikasta pelattavaan lopputurnaukseen. Joukkue on saavuttanut EL-karsintapaikan jo Suomen Cupin voiton kautta.

Tällöin lopputurnaukseen osallistuu haastajasarjan toiseksi sijoittunut eli Veikkausliigan 8. joukkue. Tämä joukkue ottaa yllä olevassa ottelukaaviossa 7. paikan.

Samalla kaikki lopputurnaukseen osallistuvat joukkueet, jotka ovat sijoittuneet Veikkausliigassa Suomen Cupin voittajajoukkueen alapuolelle, siirtyvät lopputurnauksen ottelukaaviossa (ks. 1.5.) yhden sijan ylöspäin.


   
Lisää uutisia
Edustus
«  Heinäkuu   »
Kategoriat