SOPIMUSUUTISIA: Heiermann ja Broberg jatkavat Vihreässä
27.11.2018 19:21 Uutiset / Edustus

Harri ”Dirty” Heiermann jatkosopimukseen

Harri Heiermann jatkaa KPV.n paidassa.

KPV ja keskikenttäpelaajan rooliin kotiutunut Harri Heiermann ovat solmineet jatkosopimuksen. Loppukaudesta Vihreän avauskokoonpanoon murtautunut 22-vuotias jatkaa myös ensi kaudella kasvattajaseuransa riveissä Veikkausliigassa.

Useampia pelipaikkoja aikaisemmin pelannut nuori mies on löytänyt hyvän vireen KPV:n keskikentän keskustassa. ”Dirty” on tyytyväinen menneeseen kauteensa ja valmis tulevaan haasteeseen Veikkausliigassa kotikaupungissaa.

-”Loppujen lopuksi onnistunut kausi kaikinpuolin takana. 2.divarista liigaan asti tässä joukkueessa ja tottakai haluan jatkaa myös ensi kaudella”, Heiermann taustottaa jatkoaa Vihreässä.

Joukkueen taustoille oman kasvatin jatko maistuu.

-"Joko nyt, ”Dirty”? Kaikki elementit läpilyöntiin ovat olleet olemassa ja tiedossa jo vuosia”, KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen tunnustaa.

Heiermannin hyvät otteet loppukaudesta merkittiin myös kokeneen valmentajan muistiinpanoihin.

-”Viime kausi oli jo oikeaan suuntaan, nyt on aika ottaa seuraava askel. Seuran oma kasvatti, joka otti roolia jo nousutaistelussa, näin sen pitääkin mennä”, Korhonen kannustaa.

Myös KPV:n fysiikkavalmentajana jo pidempään menestyksekkäästi toiminut Rasmus Broberg jatkaa Vihreän valmennustiimissä. Broberg vastaa joukkueen fyysisestä harjoittelusta sekä hoitaa fysioterapeutin roolia.

Heiermannin ja Brobergin sopimukset kattavat kauden 2019.


   
Lisää uutisia
Edustus
«  Heinäkuu   »
Kategoriat