15
MAA
19.00
Edustus, Miesten Suomen Cup

VJS - KPV Edustus   0 - 3

Myyrmäki Halli TN

Vihreä kahdeksan parhaan joukkoon, VJS-KPV 0-3

Otteluraportti VJS-KPV, Suomen Cup neljännesvälierä 15.3.2019


KPV kaatoi hyvin vastaan taistelleen VJS:n lopulta maalein 3-0 ja Vihreä eteni voitolla Cupissa jatkoon.

KPV:n kokoonpano:

Marttinen - Josimov, Pikkarainen, Koskimaa, Kinnunen - Helmke, Shaze(Vidjeskog) - Mäkelä(Gussev), Mannström(Heiermann), Banza.


Ottelun käsikirjoitus oli alusta alkaen varsin selvä. VJS puolusti keskustaa tiiviisti ja KPV piti palloa hakien tilaa vantaalaisten ryhmityksestä.

Muutamaan paikkaan Vihreä avausjaksolla pääsikin, parhaat tontit aukesivat oikean laidan kautta. Varsinkin Enoch Banza oli alati vaarallinen. Kahteen otteeseen puolestaan VJS pääsi vaaralliseen vastsshyökkäykseen, molemmat tilanteet Teppo Marttinen Vihreän maalilla hoiti kuitenkin helposti.


Nihkeä ja pomppuinen alusta ei pallonliikuttelua juuri suosinut ja varsinkin avausjaksolla nähtiin paljon harhasyöttöjä.

Maalinmakuukin ottelussa kuitenkin päästiin, kun viitisen minuuttia ennen taukoa Vihreän Joni Mäkelä iski helpottavan avausosuman Enoch Banzan ja Isaac Shazen hyvästä esityöstä.


Toisella jaksolla ja etenkin ottelun loppua kohti isäntäjoukkue oli pakotettu vaihtojen myötä nostamaan ryhmitystä ylemmäs ja hakemaan tasoitusosumaa. Eniten hankaluuksia Pallo-Veikkojen puolustukselle aiheutti nopea laituri Emongo Osongo, mutta huippuvaarallisia paikkoja hyvin taistellut VJS ei kuitenkaan pystynyt luomaan.

Sen sijaan KPV sai useammankin kerran tilaa hyökätä vastaan. Ensin Hendrik Helmke laukoi tulisesti, mutta VJS maalivahti Elis Rintala torjui hienosti. Lopulta vaihdosta hyvin sisään tullut Harri Heiermann petasikin viimeisellä vartilla hyvät tekopaikat Simo Roihalle sekä Enoch Banzalle ja onnistumisten myötä taululle naputeltiin myös loppulukemat 0-3.


-”Yksi ainoa tavoite oli, eli hakea jatkopaikka ja se myös haettiin”, KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen niputti perjantain tuloksen.

-”Oli hyvä ottelutapahtuma ja tupa täynnä yleisöä! VJS oli pirteä joukkue ja saivat välillä meidät hermostumaan, ja toisaalta myös todella nihkeä kenttä sai meidän pelin hermostumaan”, Korhonen pohti.

-”Toisaalta joukkue keski sen painetilan mikä siitä muodostui. Ja vähimmäistavoite oli mennä jatkoon ja se me tehtiin puhtaasti 3-0 ja nyt keskitytään seuraavaan matsiin ja kahdeksan joukkoon”, Jamo päättää.


Suomen Cupin jatkopelit arvotaan ensi tiistaina 19.3. klo 13.00. Loputkin kahdeksasta jatkoon selvinneet joukkueesta on selvillä kuluvan viikonlopun jälkeen. Puolivälierät pelataan kahden viikon kuluttua.

Ensi viikon lauantaina Vihreä kohtaa toistamiseen harjoitusottelussa FF Jaron, tällä kertaa Pietarsaaressa. Kauden toinen RantaDerby pelataan lauantaina 23.3. klo 15.15 Tellushallissa

Tilastot
VJS

0 - 3

(0-1)
39'MaaliMäkelä Joni
79'MaaliRoiha Simo
88'MaaliBanza Enoch

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola