Esittely
Ottelutilastot
KPV Edustus - FC Honka
2019 - Edustus - Veikkausliiga
Klo 15:00 Kokkola, Keskusurheilukenttä
31
Elo

Venetsialaisia, hyväntekeväisyyttä ja tärkeitä pisteitä, KPV-FC Honka la 31.8. klo 15.00


Otteluennakko KPV-FC Honka, Veikkausliiga 31.8.2019


Venetsialaisten ykköstapahtuma pelataan Keskuskentällä klo 15.00, kun rakkaiksi vihollisiksi vuosien varrella osoittautuneet KPV ja Honka kohtaavat Veikkausliigan runkosarjan päättävällä kierroksella.

Ottelun yhteydessä vietetään HyväVeikko- hyväntekeväisyystapahtumaa; KPV ja lukuisat yhteistyökumppanit tekevät yhdessä katsojien kanssa hyvää! Ottelussa on mm. käytettyjen urheiluvälineiden keräys, rahalahjoitus kasvaa jokaisesta paikalle saapuneesta katsojasta, ottelulippuja on lahjoitettu HOPE ry:n kautta vähäosaisemmille yhdessä yritysten, KPV:n ja yksityisten toimesta sekä lisäksi otteluun on kutsuttu useampia erityisryhmiä vieraaksi.

Viime vuosina KPV ja Honka ovat kohdanneet eri sarjatasoilla ja ehkä hienoimmat pelit pelattiin vuoden 2015 nousukarsinnoissa. Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kertaalleen Espoossa, silloin Pallo-Veikot oli Honkaa vahvempi maalein 0-1, Simo Roihan vastatessa voittomaalista.

Honka voi tappiolla valahtaa vielä alempaan haastajasarjaankin, sen verran heikosti keltamustat ovat viime kierroksilla esiintyneet. Toki maalierovertailussa espoolaiset ovat askeleen kilpakumppaneitaan edellä.

Vihreä puolestaan sijoittuu runkosarjassa sijalle 11., mutta mielessä siintää kolme pistettä ja Rovaniemen Palloseuran lähestyvä selkä...

Venetsialaislauantain otteluun kuntopuntarin kymmenennellä sijalla majaileva Honka saa takaisin tärkeä kaksikon, kun espoolaiset saavat pelikiellosta vapautuvat Gideon Baah ja Borjas Martin palaavat kokoonpanoon. Sen sijaan loukkaantuneet Macoumba Kandji, Jonas Levänen, Duarte Tammilehto ja Joel Perovuo ovat yhä sivussa. Uutena kasvona tämän kauden Hongassa esiintyy Armend Kabashi, joka pelasi myös viime kauden lopun Hongan riveissä.

KPV on kahdessa edellisessä kotiottelussaan kaatanut HJK:n ja KuPS:n, tälle putkelle Vihreä tietysti janoaa jatkoa. Voitto ja kolme pistettä olisivat elintärkeät ennen jatkosarjojen alkua, voitolla ero viimeisessä suorassa säilyjän paikassa kiinni olevaan RoPS:an kapenisi neljään pisteeseen ennen rovaniemeläisten vierailua Helsingissä Klubin vieraana.

Vihreä ravisteli maanantaisen Turun reissun nopeasti jaloistaan ja hyvä treeniviikko pohjustaa hyvää esitystä lauantaina. Siihen toki tarvitaan jokaisen onnistumista, niin kentällä kuin katsomossakin.

-”Tärkeitä pisteitä on jaossa runkosarjan viimeisellä kierroksella. Viikon treenit meni hyvin ja ollaan taas valmiita peliin kun päästään palaamaan Kotikentälle taas”, pohtii KPV:n valmentaja Jani Uotinen

-”Meillä on kilpailua peliajasta joukkueessa tällä hetkellä hyvin ja saadaan myös Taiki takaisin kokoonpanoon loukkaantumisen jälkeen. Yhteensä viisi pelaajaa Akatemian mukana perjantaina hakemassa pelituntumaa”, Uotinen päättää.

Venetsialaiset alkavat siis Keskuskentältä lauantaina klo 15.00. Peli on parasta paikanpäällä, mutta mikäli et pääse paikalle, ottelu näkyy myös Ruutu+ palvelussa

Honka iski lähes ainoasta paikastaan, KPV-Honka 0-1


Otteluraportti KPV-Honka, Veikkausliiga 31.8.2019

Hyvä avausjakso ei riittänyt Pallo-Veikoille, kun Venetsialaislauantaina pelattiin runkosarjan viimeistä ottelua Kokkolassa.

KPV hallitsi peliä ja palloa varsinkin avausjaksolla, mutta vierasjoukkue Honka puolusti erittäin tiiviisti ja matalalta pitäen isännät poissa vaarallisilta maalipaikoilta.

Maalittoman avausjakson jälkeen ote alkoi kääntymään enemmän vierailijalle. Honka loi muutaman vaarallisen nopean hyökkäyksen ja vajaan tunnin kohdalla yritys tuotti tulosta. Lucas Kaufmann ja Henri Aalto juonivat avoimen keskityspaikan oikealta ja vartijansa karistanut Juha Hakola sai puskea vapaasti pallon keskeltä maaliin.

Ottelun lopulla Honka oli naulata numerot kahteen nollaan, mutta ylivoimahyökkäyksen päätteeksi Arlind Sejdiun ohjaus pysähtyi pystytolppaan. Näin loppulukemat Vihreän runkosarjasijoituksen kannalta merkityksettömässä ottelussa kirjattiin 0-1 vierailijalle. Harmillisesti kovimmat kilpakumppanit nipistivät viimeisillä kierroksilla pisteitä, joten hurja jatkosarja tulee Haastajasarja olemaan.

Hyvin kannustanut yli 2500 päinen kotiyleisö jäi siis ilman janoamaansa tasoitusta, mutta hyväntekeväisyysottelun hengessä Vihreä sai yleisön kanssa kerättyä hyvän potin hyväntekeväisyyteen.


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Edustus 0 - 1
(0-0)
57' Maali Hakola Juha
Lisää uutisia
Edustus
«  Heinäkuu   »
Kategoriat