Esittely
Ottelutilastot
FC Honka - KPV Edustus
2019 - Edustus - Veikkausliiga
Klo 18:30 Tapiolan N 1
2
Kes

Avausvoittoa hakemaan Espoosta, Honka-KPV su 2.6. klo 18.30


Otteluennakko Honka-KPV, Veikkausliiga 2.6.2019

Jälleen kerran Hongan kaatoon, ensi kerran liigassa

KPV lähtee kaatamaan jälleen Honkaa pienen tauon jälkeen, joukkueet kohtaavat ensimmäistä kertaa Veikkausliigassa. Tiukaksi vastustajaksi eri tasojen nousutaisteluissa osunut Honka on tällä hetkellä mukana Veikkausliigan kärkikahinoissa, kun runkosarja lähestyy puoliväliään.

Kotijoukkue Honka napsinut yhdeksästä ottelustaan viisi voittoa ja sillä on mahdollisuus nousta voitolla sarjan kärkeen. Hongan ykköspyssynä on häärinyt espanjalaishyökkääjä Borjas Martin, joka on iskenyt jo kuusi maalia liigassa. Hongalta sivussa ottelusta ovat Jonas Levänen, Konsta Rasimus ja Henri Aalto. Varsin mielenkiintoinen seurattava on Vihreässä uransa alkutaipaleella esiintynyt Demba Savage, myös Vaasasta siirtynyttä Juha Hakolaa kannattaa pitää silmällä.

KPV hakee uutta virtaa pelaamiseen ja tekemiseen valmennusvastuun ottaneen Niko Kalliokosken johdolla. Treenikentällä tekemisen meininki on ollut hyvä ja Vihreä lähtee hyvällä asenteella avaamaan omaa voittosarakettaan ja esittämään kauden parasta peliään. Kokoonpanopuolella on haasteita, puolen kymmentä pelaajaa on telakan puolella sunnuntain ottelussa.

Vihreä lähtee peliin siis vavasti kauden avausvoitto mielessään ja napakan harjoitusjakson kuviot takataskussa.

-”Huomenna edessä iso haaste. Honka pelannut viime pelit niin pelillisesti kuin tuloksellisestikkin hyvin. Viikolla ollaan käyty asioita läpi harjoituskentällä ja nyt viedään ne otteluun”, KPV:n vastuuvalmentajaksi viikolla noussut Niko Kalliokoski pohjustaa ottelua.

-”Kun jokainen pelaaja pääsee omalle hyvälle tasolleen ja tehdään joukkueena ehjä 90 minuuttinen niin sen jälkeen voidaan ansaita myös tuloksia”, Kallikoski painottaa yhteistyön merkitystä.

Honka-KPV sunnuntaina Tapiolassa klo 18.30 alkaen. Mikäli et pääse paikanpäälle huutamaan Vihreää voittoon, matsia voi katsoa myös Ruutu+ palvelussa sekä tietysti suorana isolta screeniltä Westissä, KPV:n virallisessa vieraspelikatsomossa Rantakadulla.

AVAUSVOITTO, Honka-KPV 0-1 !


Otteluraportti Honka-KPV, 2.6.2019 Veikkausliiga

Helpottava avausvoitto hyvällä taistelulla


KPV nappasi kaivatun avausvoittonsa Espoossa Hongan kustannuksella. Ottelun voittomaalin iski jo pelin 8. minuutilla Simo Roiha.

Vihreä aloitti ottelun hermostuneesti ja isäntäjoukkue Honka aiheutti kovasti harmia Pallo-Veikkojen puolustukselle aktiivisella prässipelillä. Ensimmäinen maalipaikka aukesi jo 30 sekunnin pelinjälkeen, kun syöttökuvion päätteeksi honkalaukaus lipui hieman etutolpan ohitse. Muutama muukin vaaran paikka aukesi Vihreän maalille, mutta Teppo Marttinen ja ylärimakin estivät honkalaisten maalintekoaikeet.


Vajaan kymmenen minuutin alkukankeuden jälkeen KPV pääsi myös paremmin peiliin mukaan ja eriomainen pallonriisto tuotti ottelun avausmaalin ottelun 8. minuutilla. Sebastian Mannströn ehti väliin Hongan hätäisesti annettuun lyhyeen vapaapotkuun ja Sebu katkaisi espoolaisyötön. Pallo Hendrik Helmkelle, joka vapautti hienosti toppareiden väliin ehtineen Simo Roihan. Roiha pamautti pallon voimalla takayläkulmaan ja Vihreä pääsi ottelussa johtoasemaan.

Honka piti palloa ja pyrki luomaan painetta KPV:n puolustuslinjalle, mutta tiiviisti pelaten Vihreä sai pakotettua Hongan vain näennäiseen hallintaan muodon ulkopuolella. Toisella jaksolla pelin kuva jatkui lähes identtisenä ja uhrautuvasti puolustanut KPV sai lopussa muutaman paikan ratkaista ottelu. Vaihdosta kärkimieheksi tullut Yessy Mena pääsi pariinkin otteeseen nokikkain Honkavahti Tim Murrayn kanssa, mutta kolumbialainen ei onnistunut viimeistelemään.


Enempää maaleija ei ottelussa nähty, joten Vihreälle kaivattu avausvoitto Veikkausliigassa maalein 0-1.

-"Tarkoitus oli pystyä haavoittaan Honkaa enemmän pallollisena ja luoda ylivoimia kentän tietyille osa-alueille. Tänään se jäi vähemmälle ja suurilta osin Hongan aktiivisen prässin johdosta. Alkuun vähän hermoiltiin ja annettiin hongalle muutama paikka jotka kuitenkin selvitettiin" KPV:n tuore vastuuvalmentaja Niko Kalliokoski kommentoi ottelun alkua.

-"Saatiin tärkeä johtomaali nopean tilanteenvaihdon seurauksesta ja tämä ajoi vastustajan takaa-ajoasemaan. Jätkät veti kuitenkin jalkoja säästelemättä ja isolla sydämellä ja tämä teki Hongan murtautumisen vaikeaksi", Kalliokoski pohti ottelun ratkaisua.

-"Lopussa oli 3 hyvää paikkaa tehdä 0-2 , mutta tämäkin riitti tänään. Nyt vedetään muutama päivä happea ja sen jälkeen jatkuu työnteko kun Inter saapuu maajoukkuetauon jälkeen Kokkolaan", Kalliokoski päättää.


Veikkausliiga pitää maaottelutaukoa seuraavan viikonlopun yli, samalla myös KPV puhaltaa hieman. Seuraavan kerran Vihreä on tositoimissa sunnuntaina 16.6. klo 18.30, kun Kokkolan Keskuskentälle saapuu sarjan kärkijoukkueisiin tällä hetkellä lukeutuva Turun Inter. Samalla pelataan tämän kauden PerhePeli yhteistyössä HalpaHallin kanssa, eli perheen pienimmille luvassa kaikenlaista mukavaa aina pomppulinnoista lähtien.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
0 - 1
(0-1)
Edustus
8' Maali Roiha Simo
Lisää uutisia
Edustus
«  Heinäkuu   »
Kategoriat