Esittely
Ottelutilastot
HJK - KPV Edustus
2019 - Edustus - Veikkausliiga
Klo 18:30 Telia 5G Areena, Helsinki
26
Tou

Klubin kaatoon isolle kirkolle, HJK-KPV su 26.5. klo 18.30


Otteluennakko HJK-KPV, Veikkausliiga 26.5.2019

Klubin vieraaksi ensi kertaa

KPV matkaa sunnuntaiksi isolle kirkolle, jossa itse Helsingin Jalkapalloklubi isännöi Pallo-Veikkoja ensimmäisen kerran tällä kaudella. Otteluun on avattu KPV kannattajille vieraskatsomo. Vieraskannattajakatsomo sijaitsee Telia 5G arenan itäkatsomossa, katsomolohko 120. Liput voi hankkia vieraskannattajahintaan linkistä: https://www.tiketti.fi/tarjous/KPVfanit

Ovelle jätetään muutamia lippuja menekin mukaan, eli lippu kannattaa hankkia etukäteen.


HJK:n takkuisesti alkanut kausi Veikkausliigassa poiki liigakauden ensimmäisen valmentajavaihdoksen, kun Mika Lehkosuo joutui väistymään vetovastuusta ja tilalle Klubi värväsi Rovaniemen Palloseuran viime kaudella sensaatiomaiseen hopeaan luotsanneen Toni Koskelan. Myös kakkosvalmentaja Jani Sarajärvi erosi valmennuksesta, näin Koskelalla on iso paketti rakennettavanaan sunnuntain otteluun mennessä.

Pelaajapuolella HJK joutuu tulemaan toimeen ilman pelikieltoista Faith Friday Obiloria sekä lasaretin puolella vielä olevia hyökkäyspään pelaajia Akseli Pelvasta, Evans Mensahia sekä Marco Buenoa. Laitapakkivahvistus Elderson on pelikieltonsa kärsinyt ja on raitapaitojen käytettävissä sunnuntaina.


KPV on taistellut nyt kolme tasaista ottelua peräkkäin kotinurmella, otteluista saldona kaksi liigatasapeliä sekä kitkerä putoaminen yliajalla Suomen Cupin finaalista. Oppina otteluista on napattu reppuun fakta, että jokainen ottelu pitää pystyä liigassa pelaamaan aivan täydellä teholla alusta asti aina lisäajan loppuun saakka. Vihreällä on Veikkausliigassa mahdollisuus kaataa kenet vain kun joukkue pelaa yhteen koko joukkueena, myös puolustava mestari HJK on kaadettavissa.

Pelaajatilanne ei Vihreän osalta ole aivan paras mahdollinen, sillä kolmikko Ivanovski, Poutiainen, Kane ovat kokoonpanosta sivussa erilaisten vaivojen vuoksi. Lisäksi lainasopimus estää Enoch Banzan pelaamisen HJK:a vastaan, Isaac Shaze sen sijaan tekee sunnuntaina paluun kokoonpanoon.


-”Viikolla HJK:ssa tapahtuneiden muutosten vuoksi otteluun lähestyminen on piirun verran helpompaa. Siellä tulee varmasti muutoksia, mutta minkä verran..”, KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen pohtii ottelun alla.

-”Koskela halunnee muovata ryhmitystä vauhdikkaampaan suuntaan, ja nopeuttaa peliä. Tähän meidän pitää olla valmiina”, Jamo toteaa


HJK-KPV siis sunnuntaina Telia 5G arenalla klo 18.30. Mikäli et pääse pääkaupunkiin kannustamaan Vihreää, niin matsi näkyy suorana isolta screeniltä Westissä, KPV:n virallisessa vieraspelikatsomossa Rantakadulla, sekä Ruutu+ palvelussa.

Tappio hallitsevalle mestarille, HJK-KPV 1-3


Otteluraportti HJK-KPV 26.5.2019 Veikkausliiga


KPV ei saanut pistetiliään kartutettua valmentajaansa vaihtaneen HJK:n kustannuksella.


Vihreä pelasi pirteämmin varsinkin toisella jaksolla, mutta virheet puolustuspäässä päästivät Klubin maalintekoon ja loppulukemat Helsingissä kirjattiin 3-1 isännille.

HJK rynnisti kahden maalin karkumatkalle noin parin kymmenen minuutin kohdilla, kun Elderson ja Riku Riski iskivät maalin mieheen. KPV:n kavennusmaalista vastasi Hedrik Helmke, joka jatkoi lähietäisyydeltä Timo Rauhalan nappikeskityksen maaliin kun ottelua oli jäljellä vajaa vartti, mutta vain muutamaa minuuttia myöhemmin vaihdosta sisään tullut Rafinha laukoi loppulukemat tolpan ja maalivahti Teppo Marttisen olkapään kautta. Näin Vihreän kauden avausvoitto jäi odottamaan itseään.

-"Isot virheet on saatava karsittua pois. Toinen jakso oli sitä, mitä me tarvitaan ja mihin me pystytään. Rohkeaa,aktiivista ja agressiivista peliä. Milos rauhoitti pelinavaamisen ja keskialue alkoi saamaan laatupalloja kääntää peliä. Tämä rytmi on saatava heti alusta", Pohti KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen ottelun jälkeen.

KPV pelaa seuraavan ottelunsa sunnuntaina 2.6. Honkaa vastaan Espoossa.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
3 - 1
(2-0)
Edustus
Lisää uutisia
Edustus
«  Heinäkuu   »
Kategoriat