Esittely
Ottelutilastot
KuPS - KPV Edustus
2019 - Edustus - Veikkausliiga
Klo 18:30 Kuopio, Savon Sanomat Areena
5
Tou

Vielä kerran vieraissa ennen Keskuskenttää, KuPS-KPV su 5.5. klo 18.30


Otteluennakko KuPS-KPV, Veikkausliiga 5.5.2019

Pitkän reissurupeaman päätösmatsi

KPV pelaa jo tämän vuoden 12. ja Veikkausliigakauden kuudennen ottelunsa Kokkolan ulkopuolella, kun tulevana sunnuntaina Vihreä matkustaa Kuopioon KuPS:n vieraaksi.

Isäntäjoukkue Kuopion Palloseuran kausi alkoi hieman yskähdellen useamman tasapelin ja voitottoman ottelun myötä, mutta edelliskierroksella joukkue esitti yhden liigahistorian kovimmista nousuista. Savolaiset venyivät 3-4 vierasvoittoon IFK Mariehamnin vieraana, oltuaan ensimmäisen jakson jälkeen peräti 3-0 tappiolla. Voittomaalin lisäajalla viimeisteli Lucas Rangel.

Keltapaidoilla on alla nyt kaksi vierasvoittoa ja joukkue varmasti janoaa avausvoittoa myös kotikentällään. Viime kauden pronssijoukkue vahvisti rivejään kokeneella valmentajalla, kun Keith Armstrong liittyi Palloseuran valmennusportaaseen.

KPV pesi pelillisesti kasvojaan edellisellä kierroksella SJK:n vieraana. Pistetili ei karttunut, mutta peliesitys oli selkeästi jo parempaa Vihreää, eikä tasapeli olisi ollut kovakaan vääryys Pohjanmaan liigan ottelusta.

Vihreä siis metsästää pitkän reissaamisen päätteeksi avausvoittoaan ja mikä sen parempi olisikaan kuin siirtyä Keskuskentälle paksumpi pistepussi saaliina.

KPV:n valmennuksessa reissupelien päätös maistuu ja siitä saadaan ammennettua myös lisävirtaa itse otteluun.

-”Kohtuullisen vieraspeliputken päätöskamppailu. KuPS peli on joukkueelle 11. virallinen ottelu putkeen vieraissa, Suomen Cupin ja Veikkausliigan pelit mukaan laskien. Tietyllä tapaa tämä vieraskiertueen päätöskamppailu antaa lisää virtaa tähän otteluun”, pohtii KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen ottelun alla.

-”Kokoonpanopuolella sunnuntai tulee todennäköisesti vielä liian nopeasti toipilaille. Lisäksi parin pelaajan kohdalla tiiviin ottelutahdin rasituksia puntaroidaan vielä ottelun alla”, Jamo valottaa miehistötilannetta.

KuPS-KPV sunnuntaina 5.5. klo 18.30. Matsi näkyy suorana isolta screeniltä Westissä, KPV:n virallisessa vieraspelikatsomossa sekä Ruutu+ palvelussa.

Nyt koetellaan kovaa - tasuri kääntyi yliajalla tappioksi, KuPS-KPV 3-1


Veikkausliiga koettelee sarjanousijaa kovalla kädellä...Mutta Vihreä ei taivu!

Ensi viikolla päästään viimein Keskuskentälle ja nyt tarvitaan toden teolla koko kaupunkia Vihreän tueksi kääntämään tiukat väännöt voitoiksi!

Tarkempaa otteluraporttia Kuopiosta tulossa.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
3 - 1
(0-1)
Edustus
Lisää uutisia
Edustus
«  Heinäkuu   »
Kategoriat