30
HUH
19.00
Edustus, Veikkausliiga

SJK - KPV Edustus   1 - 0

OmaSp Stadion

Nolla pistettä Seinäjoelta, SJK-KPV 1-0

Otteluraportti SJK-KPV, Veikkausliiga 30.4.2019

Kitkerä tappio loppuminuuttien maalilla

KPV:n kokoonpano:

Marttinen - Kinnunen, Pikkarainen, Koskimaa, Rauhala - Helmke, Poutiainen(Mena) - Mäkelä(Heiermann), Mannström, Gussev(Banza) - Roiha

KPV:n esitys oli reilusti parempi, kuin taannoin IFK Mariehamnia vastaan. Isäntäjoukkue SJK aloitti ottelun hurjalla myllytyksellä ja mustapaidat loivat muutamankin hyvän maalipaikan Vihreän maalille.

Osumaa ei kuitenkaan nähty, paras paikka aukesi kerhon Denis Oliynykille, jonka pusku suuntautui hieman takatolpan ohitse.

Avausvartin jälkeen KPV löysi lääkkeet vasemman laidan tukkimiseen ja sen jälkeen SJK ei huippupaikoille päässyt. Vihreä ei pallonhallintaa tavoitellutkaan, matala blokki riitti pitämään isännät poissa vaaranpaikoilta.

Toisella jaksolla myös Pallo-Veikoilla oli paikkansa maalintekoon, paras tontti aukesi Joni Mäkelän hyvästä syötöstä Maksim Gusseville, mutta Jesse Öst venyi jalkatorjuntaan. Mutta kun Vihreä ei tällä kertaa maalinteossa onnistunut, SJK rokotti viimeisellä kympillä. Nopea Serge Atakayi pystyi vääntämään itsensä keskityspaikkaan oikealta laidalta, matala keskitys läpäisi ruuhkan ja brassihyökkääjä Batista pääsi iskemään pallon tyhjiin.

Viimeisellä minuutilla vielä Hedrik Helmke ohjasi takatolpalta ohi ja vaihdosta sisään tullut Yessy Mena oli päästä maalintekoon, mutta kuparinen ei rikkoontunut Seinäjoen vappuillassa.

Piristynyt esitys edelliseen verrattuna kelpasi Vihreälle, vaikka nolla pistettä tietysti harmitti.

-”Ensimmäisen vartin jälkeen pystyimme pitämään SJK:n hyvin poissa vaarallisilta maalipaikoilta ja jakso meni suunnitelman mukaan. Mosan erikoistilanteet tietenkin ovat aina uhka, ja niistä tuli myös heidän toisen jakson vaarallisimmat paika”, KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen pohti ottelun jälkeen.

-”Meillä oli neljä hyvää maalipaikka lyödä pallo reppuun, mutta vielä jäi vaiheeseen. Joka tapauksessa aivan erilainen suoritus joukkueena, kuin edellinen peli. Se antaa luottoa jatkoon, vaikka tulos jäikin tällä kerralla uupumaan”, Korhonen jatkaa.

Kauaa ei Vihreä ehdi laakereillaan lepäämään, vaan heti sunnuntaina on vuorossa vieraspelireissu Kuopioon, jossa paikallinen Palloseura isännöi Pallo-Veikkoja. Tuon pelin jälkeen päästään vihdoin Keskuskentälle, edessä on kolme aitoa kotiottelua kymmenen päivän sisään, mukaanlukien Suomen Cupin välieräottelu Ilvestä vastaan.

Tilastot
SJK

1 - 0

(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola