KPV:n edustusjoukkue hakee työntekijöitä!
11.8.2019 17:08 Uutiset / Pääsivusto

Työtä tarjolla jalkapallon ammattilaisena!

KPV Yhtiöt Oy hakee

päätoimista SEURATYÖNTEKIJÄÄ,

osa-aikaista TOIMITTAJAA

sekä TALKOOTEKIJÖITÄ kehittämään ja toteuttamaan lähinnä ottelutapahtumaa ja sen markkinointia.


Nykyisen markkinointipäällikön/otteluvastaavan siirtyessä uusiin tehtäviin osittain jo syksyllä ja kokonaan kuluvan kauden jälkeen,

olisi tärkeää että Seuratyöntekijä pystyisi aloittamaan tehtävässä pikaisesti, ainakin osa-aikaisesti jo syksyn aikana.


SEURATYÖNTEKIJÄ:

KPV:n edustusjoukkueen toimintaa pyörittävä KPV Yhtiöt Oy kehittää ja organisoi taustatoimintaansa uudelleen ja samalla KPV Yhtiöt hakee palvelukseensa vähintään yhtä päätoimista Seuratyöntekijää, joka vastaa mm. edustusjoukkueen yhteydenpidosta, lisenssivalmisteluista, ottelutapahtumista, lippu- ja kausikorttimyynnistä, fanituotemyynnistä sekä osallistuu aktiivisesti yritysmyyntiin ja markkinointiin.

Tarkempaa työnkuvaa voidaan tarkistaa osaamisesi sekä mielenkiinnon kohteesi mukaan. Tulet työskentelemään jatkossa yhdessä joukkueen taustatiimin, myyntitiimin sekä markkinointitiimin kanssa.

TOIMITTAJA:

Vastaat otteluennakoiden, lehditötilaisuuksien sekä mahdollisesti pelaajakorttien teosta yhdessä markkinointitiimin kanssa.

Työajallisesti panostuksesi ei tarvitse olla aikaavievää, pääasia on sujuvat haastattelut sekä aktiivinen ja moderni ote haastatteluiden ja pelaajakorttien tekoon.

TALKOOTEKIJÄ:

Ottelutapahtuman ja siihen liittyvien valmisteluiden kasvaessa KPV Yhtiöt hakee myös aktiivisia Talkootekijöitä avuksi otteluiden järjestämiseen sekä mahdollisesti myös muuhun seuratyöhön. Olet kiinnostunut edustusjoukkueesta ja mahdollisesti aktiivinenkin kannattaja. Ymmärrät isojen tapahtumien vaatimat resurssit ja olet valmis kantamaan oman osuutesi edustusjoukkueen toiminnan kehittymiseen.


Kaikki hakemukset, yhteydenotot ja kysymykset sähköpostitse:

mika.liedes@kpv.fi JA ilkka.junttila@kpv.fi


Mahdolliset puhelintiedustelut soittoaikoina:

Maanantaina 12.8. klo 13-15 Tai Tiistaina 13.8. klo 13-15

Mika Liedes 044 722 6600 Tai Ilkka Junttila 040 592 6002


Hakuaika päättyy torstaina 15.8. klo 15.00


   
Lisää uutisia
D06-tytöt
«  Syyskuu   »
Kategoriat