Julkaistu: 26.06.2019 00.00

Edustuspeli talkoovuorot / kesä 2019

  • Varautukaa olemaan paikalla 1h ennen peliä. Tarkennan ohjeita kun tiedän enempi, mikäli on tarpeen.

6.7 Vuorolle (peli klo 17)

Susanna Koskela, Tiina Hagström, Heli Manninen, Haasala, Wacklin, Hannele Syri-Nieminen, Lari Nieminen, Pekkarinen, Eeva-Liisa Kiiskilä, Jaana ja Janne Honkala, Hollström, Jessica Tuikkanen, Turpeinen, Pohjoismäki

Pallotytöt: Viivi, Minea, Aino, AinoH, Anni, Siiri, Erika, Ruusa, Henna, Tuuli (varalla: Alina)

31.8 Vuorolle (peli klo 15)

Sipi Näreaho, Tuomas Rinne, Hanna Rinne, Jouni Tuikkanen, Tiitto, Häyrynen, Möller, Hertteli

Pallotytöt: Jenny N, Mimmi, Ella, Pinja, Meeri (varalla: Nea, Iiris, Jannika)

Pallotyttöjen ryhmityksiä voidaan tarvittaessa muuttaa. Osalla on nyt kaksi talkoovuoroa näissä edaripeleissä. On mahdollista, että edaritalkoita voi tulla lisää vielä. Silloin huomioimme ne jotka ovat hoitaneet jo kaksi vuoroa. Jojojen ja Valkkujen perheille on sovittu yksi vuoro. Ja ne tytöt joilla ei ole tässä vuoroa niin pääsevät sitten mahdollisiin tuleviin peleihin. Tytöt voi vapaasti vaihtaa vuoroja, kunhan tieto on meillä toimareilla.

Jokaisen on hoidettava omat talkoo vuorot. Jos tulee este, niin täytyy hommata täysi ikäinen tuuraaja tai vaihtaa keskenään. Lukumäärät pitää pysyä samoina noina päivinä.

Muuta:

Talkoita tulee lisäksi 10. tai 11.8 PSL kotipelit sekä T15 ykkösen kotipelikahvituksien muodossa. Niistä lisää heti kun tulee otteluohjelma.

Tyttöjen kuvakalenteri tulee myös myyntiin. Jokaiselle tulee tietty määrä (3kpl) myyntiin 15€:n hinnalla. Siitä 7,5€ suoraan joukkueen kassaan. Kaikki myymättömät kalenteri saa palauttaa. Tytöt voi tehdä PR:ää jo isovanhemmille ;) ja joka kotiinhan tarvitaan yksi :)


jojo Taija



Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola