Laura Kalmari SM-turnaus alkaa
Julkaistu: 24.07.2019 00.00

Laura Kalmari SM-turnaus alkaa

Oulun Heinäpään urheilukeskuksessa pelataan tulevan torstain ja sunnuntain välillä C15-tyttöjen valtakunnallinen Laura Kalmari 2019 lopputurnaus.

Lopputurnauksen ensimmäiset ottelut potkaistaan käyntiin torstaina kello 17.00. Turnaus päättyy loppuotteluun, joka pelataan sunnuntaina kello 14. Pronssiottelun voi nähdä Heinäpäässä sunnuntaina kello 12.00.

Turnauspäällikkö Ikonen hehkuttaa, että heillä on tarjota katsojille aito turnaustunnelma, kun kaikki ottelut pelataan keskitetysti Heinäpäässä neljällä kentällä. Se tarjoaa katsojille erinomaisen tilaisuuden nähdä iso otanta C15-tyttöjen huippufutista muutamassa päivässä.

Ikonen haluaa kuitenkin muistuttaa paikalle saapuvaa yleisöä, että viikonlopuksi on luvattu hellettä. Ruokaa ja juomaa on kyllä tarjolla, mutta Heinäpäässä ei ole tarjolla varjoa, joten aurinkorasvat ja – varjot on syytä ottaa mukaan.

Lopputurnaus kokoaa yhteen tyttöjen 04-ikäluokan 16 parasta joukkuetta ja se toimii samalla Palloliiton pelaajatarkkailutapahtumana, jossa liiton pelaajatarkkailijat pääsevät näkemään, arvioimaan ja pisteyttämään ikäluokan kyvyt.

Turnaus on siis erityisen tärkeä näyttöpaikka niille pelaajille, jotka ovat asettaneet tavoitteekseen pelata ikäluokkamaajoukkueessa.

Turnaukseen selvinneet 16 joukkuetta on jaettu neljän joukkueen lohkoihin, joissa kaikki pelaavat vastakkain. Lohkojen kaksi parasta etenevät puolivälieriin, joista voittajat jatkavat semifinaaleihin pelaamaan mitaleista. Muut joukkueet pelaavat sijoitusottelut sijoista 9-16.

KPV aloittaa torstaina klo 18.30 Tampereen Ilvestä vastaan.

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola