Treeneistä pelikentille
Julkaistu: 30.04.2019 00.00

Treeneistä pelikentille

Talven aikana ekaluokkalaiset ovat treenanneet ahkerasti. Kerran viikossa on treenattu Kipparihallissa. Joulun jälkeen aloitettiin salitreenit Koivuhaan koulun liikuntasalissa. Huhtikuussa sisällytettiin viikkoon kolmas treenikerta Santahaan tekonurmelle, jotta pojat saavat paljon pallokosketuksia valmistautuessaan kesän peleihin.

Pelejä ja turnauksia joukkueella on ollut vasta muutamia. Harjoituksissa on toki pelattu ahkerasti. Pikkuhiljaa pojat siirtyvät treeneistä pelikentille ja tulevana kesänä pelitahti tiivistyy. Huhtikuussa pelattiin KPV:n kevätturnauksessa neljällä joukkueella. Toukokuussa mennään ensimmäistä kertaa Kokkolan ulkopuolelle pelaamaan, Ylivieska cupiin. Kesällä osallistutaan summercupiin sekä Kokkola cupiin. Lisäksi joukkue pelaa kesällä Keski-Pohjanmaan piirisarjassa miniliigaa, jonka myötä pojat saavat mukavasti harjoitusta pelitapahtumista.

Kesän 2018 aikana tuskailtiin valmentajapulaa, mutta loppusyksyllä mukaan saatiin kolme uutta valmentajaa. Lieneekö veikkausliigahuumalla ollut osuutensa asiaan. Talven aikana valmennuksessa on ollut mukana kahdeksan vanhempaa. Vastuuvalmentajina joukkueessa toimivat Tero Åstrand sekä Antti Natunen.

Poikia on tällä hetkellä mukana noin 45. Talven aikana muutamia on lopettanut, mutta joulun jälkeen mukaan on tullut pari poikaa lisää. Mikäli pelaaminen joukkueessa kiinnostaa, voi kesän korvalla liittyä vielä mainiosti mukaan. Lisää tietoa voi kysellä joukkueenjohtaja Eveliina Palolalta, eveliina.palola@evie.fi, 040 727 5415.

Joukkueessa näkyy hyvä meininki ja jalkapalloilun riemu!

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola